Uzziniet, kāds gardums jūs esat pēc savas zodiaka zīmes. Ar kuru saldumu varam salīdzināt jūs?

Katram saldumam ir savs zodiaka zīmes analogs. No saldām ledenēm, līdz pat maigiem ķiršiem šokolādē. Uzziniet, kāds saldums esat jūs!

Auns: karstā šokolāde

Vienmēr dedzīgi un aizraujoši, kas pieprasa uzturēt mūžīgo vēlmes uguni un aizraušanos. Taču tā nav parasta karstā šokolāde, tai klāt pieliktas arī garšvielas – krustnagliņas, ingvers, pačūlija un melnie pipari. Nekādā gadījumā nesamaziniet uguns daudzumu, citādi gardā un karstā šokolāde pārvērtīsies par cietu šokolādes gabalu.

Lauva: karamele

Karamele atrodama ļoti daudzu konfekšu sastāvā, taču tās pagatavošana prasa daudz pacietības. Tad visparastākais cukurs iegūst šķidrā medus īpašības ar tumši zeltainu, dzintaram līdzīgu krāsu un neatkārtojamu aromātu. Sievietes Lauvas – karameles ir vismānīgākās, no vīriešu, saldumu mīļu skatu punkta. Viņas bieži iztēlojas no sevis kā kaut ko ļoti dārgu, lai gan patiesībā tā nebūt nav. Taču, ja viņas ir pietiekoši lutinātas, viņām sniedz gana daudz uzmanības un siltuma, tās var izdekorēt pat viskrāšņākās svinības.

Strēlnieks: porainā šokolāde

Nebeidzamais burbulīšu daudzums šajā šokolādē sniedz ļoti gaisīgu un vieglu sajūtu. Šādu šokolādi var salīdzināt vien ar dzirkstošā vīna rotaļīgajiem burbulīšiem. Tās ir īstas svinības ar gaisīgu un spraigu sajūtu virknējumu, kas izdaiļo pelēcīgo ikdienu.

Jaunava: rieksti šokolādē

Sievietes Jaunavas piederas pie cieto desertu kategorijas, piemēram, riekstu konfektes, grillage jeb franču deserts ar ceptiem riekstiem un cukuru, kā arī pralinē. Jaunavu dzīve ir pakļauta striktiem noteikumiem un kārtībai, taču “pārkost” šo sievieti ar pirmo reizi neizdosies nevienam. Nepieejamība šādi uzbudina vīriešos vēlmi viņas nobaudīt, nemaz neņemot vērā iespējamos zobu emaljas vai plombu bojājumus. No sākuma nepieciešams ļaut viņai mazliet atkust, bet pēc tam ķerties klāt neaizmirstamam garšas baudījumam.

Mežāzis: ķirši šokolādē

Sieviete Mežāzis spēj veiksmīgi saglabāt un “iekonservēt” savu skaistumu ilgus gadus. Vīrietim tā ir īsta veiksme – iegūt šādu konfektīti. Taču mēdz gadīties tā, ka pārāk lielu prasību un augsto standartu dēļ šīs dāmas paliek dzīvē vienas, riskējot no saldās odziņas kļūt par konjaka vai ruma piesūcinātu, cietu un sasaldētu “ziemas ķirsi” bez garšas un smaržas. Lai tādu sasildītu, būs nepieciešams laiks.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru