Uzziniet, kāds gardums jūs esat pēc savas zodiaka zīmes. Ar kuru saldumu varam salīdzināt jūs?

Vērsis: putna piens

Šai konfektei ir daudz paredzamāks pildījums. Mierīga, miermīlīga, atgādina maigu telēnu, kas reti kad zaudē pacietību. “Putna piens” ir mājas pavarda simbols, komforts un mājīgums. Ne velti astrologi uzskata, ka no sievietēm Vēršiem iznāk vislabākās sievas. Taču putna pienam ir nepieciešami noteikti uzglabāšanas apstākļi. Viņām ir nepieciešams uzticīgs partneris – vīrietis mūris, aiz kura muguras sieviete varēs justies droši. Vērsis jutīsies kā aiz mūra sienas, kas pasargā viņu no karstuma, problēmām un citām likstām.

Dvīņi: Rafaello

No ārpuses maiga un garda, iekšpusē cietais rieksts. Katrs vīrietis, kas iepazīstas ar tik maigu sievieti, jau uzreiz saskaras ar cieto serdeni. Taču tas arī ir šī salduma pats lielākais labums. Ar “Rafaello” var ļoti viegli aizrauties, taču tik pat viegli var arī apnikt un kļūt par garlaicīgu.

Ūdensvīrs: bezē

Sieviete Ūdensvīrs ir franču deserts no sakultiem olu baltumiem. Komunicēšana ar šādu sievieti ir viena liela bauda. Bezē var būt dažādi, turklāt to garšas – neparedzamas. Pats grūtākais jautājums ir – kā lai iegūst stabilitāti? Ja vakardien šķita, ka viss ir skaidrs, jau šodien skaidrs vairs nav nekas. Bezē ir īsts atradums tiem, kam patīk viss neparastais un oriģinālais.

Svari: dzērvenes pūdercukurā

Tas ir ne tikai veselīgs, bet arī ļoti gards saldums. Jums nekad neapniks saldā un skābā salikums. Taču nevajadzētu vilcināties ar šī salduma ēšanu, jo ar laiku pūdercukurs dikti sacietēs un sāks sadalīties pa gabaliņiem.

Vēzis: marmelāde

Šai delikatesei ir miljoniem piekritēju visā pasaulē. Tāpat, kā marmelādei ir virkne pagatavošanas nianšu, tāpat arī Vēžu sievietēm ir nepieciešama īpaša pieeja. Ja jūs nemācēsiet lāga pagatavot marmelādi, tā sanāks neēdama. Būdamas maigas un jutekliskas būtnes, tās necieš pārāk lielu sildīšanu, jo pretējā gadījumā tās vienkārši pārvērtīsies par želeju. Jaunai marmelādei nepieciešama mīlestība un rūpes, ar laiku tā paliek mazliet cietāka un lipīgāka, cenšas nelaist vaļā savu partneri – daudziem tas ļoti patīk.

Skorpions: ledene

Sieviete Skorpions prot sasaldēt un tik pat ļoti ātri atkust. Mīlestībā sievietes – ledenes ir daudz interesantāks eksemplārs. No sākuma nepieciešams mazliet palūkoties pa gabalu, aplūkot to no attāluma. Nav ieteicams kost – tikai jutekliski laizīt vai sūkāt. Ledenēm ir nepieciešams juteklisks un rūpīgs mīlnieks, kam patīk vienveidīga, taču ilga un noturīga garša. Vispār jau ledenes garša ar laiku nemainās – ja tās ir piparmētru, tās būs piparmētru, ja skābas – tās paliks skābas. Šis cukura kristāls ir jāpēta palēnām, ar baudu. To jāatliek uz laiku malā, bet tad jāsāk no jauna. Šī iemesla dēļ ledenes iecienījusi lielākā daļa saldumu mīļu.

Zivis: konfektes ar liķieri

Tik nevainīga un salda no ārpuses, bet tāda stipra un garda no iekšpuses. Miljoniem vīriešu ir kā ķerti uz šādu ārieni, bet, nobaudījuši pildījumi, apdullinās un vēlas vēl un vēl. Šādas sievietes ir piemērotas tikai respektabliem un nodrošinātiem vīriešiem.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru