UZMANĪBU! Ir parādījies jauns kukainis, kas var nogalināt cilvēku pāris stundu laikā! Ja vien jūs tam pieskārsaties ar kailām rokām

timthumb-28-696x301Cilvēki ir pieraduši ar kailām rokām nogalināt kukaiņus, taču daži no tiem var būt ārkārtīgi nāvīgi! Indijā tika atklāts jauns kukainis-slepkava. Šī kukaiņa dēļ cilvēka āda tiek sakropļota, un pēdējos gados šis ir kļuvis par reālu baiļu un šausmu iemeslu ļaužu starpā.

Pāršķir lapu un turpini lasīt

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">kakainis</cite>

    Kas tas par rakstu? Kas tas par kukaini? Vai tas ir arī Latvijā???? Bernudarzs!!!!

  • <cite class="fn">He he :)</cite>

    Abedus herberti ir attēlā redzamais kukainis. Jeb latviski Gigantiskā ūdensvabole, konkrētais kukainis ir ar “tēviņu” olām uz muguras. Šim kukainim Latvija ir pārāk auksta. Zināms ka viņi kož ļoti sāpīgi, bet informācijas par indīgumu īsti nav. Šī vabole nav nekāds jauns atklājums. Latvijā ir viņas radiniece, Lielā ūdensvabole, kura arī var iekniebt diezgan sāpīgi. Šī vabole neatstāj attēlā redzamās ādas sekas. Šādu ādas problēmu izraisa cits silto zemju kukainis, kurš arī nav Latvijā.

  • <cite class="fn">Uldis</cite>

    Kādēļ vispār ir jāsit nost viss, ko ierauga? Tad vēl brīnās, ja kāda radībiņa aizstāvas ar tiem ieročiem, ko tai daba devusi!

  • <cite class="fn">Asinslāse</cite>

    Dieva dēļ, vai tad rakstu patiesumu pirms ievietošanas neviens pat nemēģina pārbaudīt? Nabaga kukainis tikai pārnēsā uz muguras jauno paaudzi. Kāpēc vispār jāsit nost, utt. Paņem uz avīzes un izmet no mājas, ja sastopi un traucē… Turklāt šis ir pilnīgs sviests, vabole nav indīga un viņu aizskarot, caurumus ādā nedabūsi, ja nu vienīgi kniebienu. Ja nu tiešām bailes lielas un ir vēlme pārbaudīt – pajautājiet māmuļai Googlei par Giant Waterbug 😉

Pievienot komentāru