Uzklājiet mīklu uz galda un sagrieziet to strēmelītēs – rezultāts pazūd no šķīvja vienā mirklī!

Pagatavošana:

  1. Sablenderējiet ābolus ar 40 g cukura.
  2. Apberiet galdu vai darba virsmu ar miltiem un izklājiet uz tās kārtaino mīklu. Apsmērējiet to ar pagatavoto ābolu masu.
  3. .
  4. Pa virsu uzklājiet otru mīklas kārtu. Sagrieziet iegūto divdaļīgo plāksni nelielās strēmelēs.
  5. .
  6. Ar lāpstiņas palīdzību ņemiet strēmelītes un klājiet uz cepamās pannas, kas izklāta ar cepamo papīru.
  7. Visu apsmērējiet ar sakultu olu.
  8. Sajauciet 60 g cukura ar kanēli un muskatriekstiem. Ar šo maisījumu apberiet standziņas.
  9. Lieciet standziņas 180 grādu uzkarsētā cepeškrāsnī, kur tās jāgatavo 15 – 20 minūtes.

Gala rezultātā jūs iegūsiet gardas un kraukšķīgas saldās standziņas. To iekšpusē patiesībā var klāt jebkādu pildījumu. Pasniegt tos var kopā ar medu, krējumu, karameļu mērci vai citām piedevām pēc saviem ieskatiem.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru