Uzacu forma, dzīve un mīlestība. Uzziniet par sevi daudz ko jaunu!

2. Uzacis ar lūzuma punktu

Viss, ko jūs dzīvē darāt, jūs darāt ar vislabāko sirdsapziņu. Jūs visus darbus vienmēr izdarāt līdz galam, nekad neko neatstājat pusvārtā vai nepabeigtu.

Jūsu galvenais vadmotīvs – vienmēr virzīties uz priekšu.

Jūs esat ļoti uzmanīgi un vērīgi, radoši un par sevi pārliecināti cilvēki – šīs ir tās vērtības, kas vislabāk spēj jūs raksturot gan ikdienā, gan profesionālajā jomā.

Jums ir lieliska izjūta par visu skaisto, jūs varētu būt (vai arī jau esat) lielisks mākslinieks, gleznotājs, modes dizainers vai stilists.

Mīlestībā jums nav līdzīgo, jūs esat radoši un neparedzami. Tas cilvēks, kas atrodas jums blakus, ir visīstākais veiksminieks. Viņam nekad nav garlaicīgi ar jums.

3. Uzacis kā puse mājas jumtiņa

Jums ir maiga un trausla dvēsele. Taču neskaitot to, jūs esat ļoti komunikabli un viegli atrodat kopīgu valodu ar citiem. Jums nebūt nav grūti iegūt jaunus draugus un kļūt par kompānijas dvēseli.

Jums ir ļoti atsaucīgs raksturs, tādēļ vienmēr cenšaties palīdzēt tiem, kam tas visvairāk nepieciešams, turklāt par to jūs arī dikti ciena.

Jūs esat nelabojami romantiķi. No mīlestības jūs vienmēr sagaidāt kaut ko sapņainu, romantisku un neparastu. Droši var teikt, ka pārsvarā jums tas arī sanāk. Jūsu attiecības ar mīļoto cilvēku vienmēr ir ļoti maigas un romantiskas. Vienīgais nosacījums, kas jums nepieciešams pilnai laimei, – lai jūsu izredzētais cilvēks tiešām cienītu jūsu trauslo un viegli ievainojamo dvēseli.

4. Uzacis “lidojumā”

Jūs esat liels individuālists. Jums nav interesanti pierādīt apkārtējiem savu lieliskumu, jūs jau tā ļoti labi zināt savu cenu. Tieši šī iemesla dēļ jūs netērējat laiku sarunām ar cilvēkiem, kuras nejauši satikāt uz ielas. Jūs lieliski redzat savu mērķi, kura virzienā lēnām arī dodaties.

Vienīgais cilvēks, kas jums patiešām patīk, esat jūs pats.

Reizēm tas var radīt darbā zināmas grūtības. Jūsu neatkarību ļoti bieži jauc ar agresivitāti un augstprātību, taču patiesībā jūs vienkārši tiecaties būt labākais. Mīlas frontē jūs esat tik pat liels egoists, kā dzīvē. Jūs vienmēr vēlaties un tiecaties tikai pēc paša labākā. Jūsu vēlme tiekties šajā virzienā ir tik liela, ka jūs gluži vienkārši neredzat šķēršļus. Jūsu dzīvesbiedram ir jābūt ideālam, turklāt viņam jāprot būt par jums sajūsmā. Jūs bieži vien vai nu aizmirstat, vai neaizdomājaties, ka no jums pretī tiek sagaidīts tas pats.

5. Uzacis kā tiltiņš

Jūs esat atbildīgs, nopietns un labsirdīgs cilvēks.

Jūs raksturo izteiktas jūtas pret taisnīgumu un vēlme “apskaut” visu pasauli. Jūs cenšaties dzīvot tā, lai neradītu problēmas apkārtējiem, kā arī izvairāties no nepatīkamām situācijām.

Jūs esat ļoti pacietīgi, tādēļ jums vienmēr veiksmīgi izdodas saplānot savu dzīvi, padarot visu kārtīgi līdz galam.

Jūs ciena ne tikai mājinieki, bet arī darba kolēģi.

Kā jūs attiecaties pret mīlas dzīvi – jūsu mīlas dzīve ir teju ideāla, jo to parasti apbrīno visi apkārtējie. Jūs protat rūpīgi saudzēt to, kas jums pieder. No sava partnera nekad neprasāt neko lieku. Tas palīdz jums būt laimīgiem!

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru