5 kļūdas, kuras attiecību sākumā pieļauj sievietes

Mēs jau ne reizi vien esam rakstījuši par tām kļūdām, kuras sievietes pieļauj attiecību sākumā. Lūk, šodien mēs esam sagatavojuši vēl pāris!

  1. Neklausīties vīrietī

Ja viņš kādreiz jums stāsta, ka ir slikts, egoistisks, meitu ģēģeris, baidās no nopietnām attiecībām, ir viegli aizkaitināms un dusmojas, – ticiet viņam. Instinktīvu jūs varat viņu aizsargāt un attaisnot, ka viņš tāds tiešām vairs nav. Taču, ja vīrietis jums to stāsta, kāds viņš ir un ko vēlas – ieklausieties!

  1. Censties iekarot vīrieti

Ja jūs viņu no paša sākuma jau neieinteresējāt, tad nav nekāda nepieciešamība censties iekarot viņa uzmanību un interesi. Nevajag mainīt savu dzīvi vai ķermeni, lai tikai pievērstu viņa uzmanību. Jūs beigās paliksiet dziļi vīlušās.

  1. Sevis labošana vai pilnīga mainīšana

Nevajag iztēloties, ka jums patīk viss tieši tas pats, kas viņam. Īpaši smaga kļūda ir pakļauties vīrietim, kas vēlas, lai jums patiktu tieši tas pats, kas viņam. “Tu būtu daudz skaistāka, ja..” vai arī “Es tevi mīlētu daudz vairāk, ja tu…” – tā ir emocionālā vardarbība. Tas nebūt nenozīmē, ka jūs viņam nepatīkat. Ja viņš tiešām jūs mīlētu, tad savas vēlmes izteiktu daudz taktiskāk.

  1. Būt nenobriedušai un par sevi nepārliecinātai

Ja jūsu vīrietim problēmas rada tas, ka jūs esat par viņu garāka, spēcīgā, sportiskāka, vai arī jums ir labāks darbs, izglītība – tad tās ir zīmes par viņa nepārliecinātību saviem spēkiem. Viņš var piespiest jūs nonākt līdz viņa līmenim, iespējams, arī zemāk. Pavisam drīz strīdu laikā viņš sāks izmantot šo trumpi pret jums: kā jūs iedrīkstaties šādi runāt pret viņu, domājat, ka esat par viņu labāka?

  1. Neieklausīšanās draugos un ģimenē

Ja jūsu tuvinieki nebūt nav priecīgi par jūsu izvēli, tad jums ir liela problēma. Iespējams, ka esat jūtu apdullināta un nebūt vēl neredzat to, ko redz viņi.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru