Uz lielajiem ekrāniem šīs vasaras aizraujošākā komēdija

Šo piektdien, 10.augustā Latvijas kinoteātros sāk izrādīt asprātīgo un dinamisko komēdiju “Spiegs, kurš mani pameta” (“Spy who dumped me”) ar lieliskām komiķēm galvenajās lomās.

Spiegu komēdijas centrālās varones atveido Mila Kunisa, kura savulaik atzīta par pasaules iekārojamāko sievieti un Keita Makinona, populārā Amerikas skeču šova “Saturday Night Live” zvaigzne.

Komēdijas “Spiegs. Kurš mani pameta” sižets ir par divām labākajām draudzenēm, trīsdesmitgadniecēm Odriju un Morganu, kuras pašas pret savu gribu tiek ierautas starptautiskā sazvērestībā, kad viņu dzīvoklī pēkšņi uzrodas Odrijas bijušais draugs, kurš, kā izrādās, ir spiegs. Viņam uz papēžiem min algoti slepkavas, no kuriem tagad ir jāglābjas arī abām draudzenēm. Bēgot cauri visai Eiropai, draudzenes neticamā kārtā sveikā izkļūst no visām briesmām, turklāt pa ceļam vēl izdomā plānu, kā izglābt pasauli.

Komēdijas galvenās lomas atveidotāja – Keita Makinona tika apbalvota ar 2017. gada “Emmy” balvu kā komēdijseriāla labākā otrā plāna aktrise, par dalību „Saturday Night Live“ šova skečos, kur viņa atveido Hilariju Klintoni tandēmā ar Aleku Boldvinu, kurš iejuties Donalda Trampa tēlā.

Komēdijas “Spiegs, kurš mani pameta” režisore ir Sūzena Fogela (seriāls “Chasing Life”). Filmā bez Milas Kunis un Keitas Makinonas piedalās – Džastins Terū (“Meitene vilcienā”), Sems Hjūens (seriāls “Svešzemniece”) un Džiliana Andersone (“Slepenās lietas: Es vēlos ticēt”).

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru