Luminor noslēdz sadarbību ar ALTUM par jauna atbalsta veida uzsākšanu mazajiem un vidējiem uzņēmējiem

Attīstības finanšu institūcija ALTUM un Luminor parakstījušas sadarbības līgumu, lai no septembra paaugstinātu finansējuma pieejamību mazajiem un vidējiem uzņēmumiem. ALTUM atbalsts ļaus izsniegt aizdevumus uzņēmējiem, nepiesaistot papildu nodrošinājumu. Plānots, ka tuvāko divu gadu laikā Luminor saviem klientiem – mazajiem un vidējiem uzņēmumiem – piešķirs papildu finansējumu 7.5 miljonu apmērā, tādējādi atbalstot vismaz 150 uzņēmumu.

Portfeļgarantiju programma ir valsts atbalsta finanšu instruments, kas paredzēts maziem un vidējiem uzņēmumiem (MVU), kam nepieciešams finansējums līdz 75 tūkstošiem eiro.

“Šī ir laba ziņa mūsu klientiem – uzņēmīgiem maziem un vidējiem uzņēmumiem -, jo ar šīs programmas palīdzību sniegsim ilgtermiņa ieguldījumu vietējās ekonomikas un uzņēmējdarbības attīstībā, izsniedzot aizdevumus uzņēmumiem, kas ir finansiāli stabili, taču iztrūkst pietiekams nodrošinājums vai objektu nav iespējams finansēt tā specifikas dēļ,” saka Krišjānis Znotiņš, Luminor Biznesa klientu apkalpošanas vadītājs.

“Papildu priekšrocība, ko piedāvāsim saviem klientiem līdz ar ātru un ērtu aizdevuma noformēšanu, ir arī finansiāli izdevīgāki nosacījumi. Daļā gadījumu šis būs risinājums sava biznesa mērķtiecīgai turpmākai attīstībai.”

“Saprotam, katra uzņēmēja minūte ir vērtīgs laiks. Cenšamies to ietaupīt, vienkāršojot un deleģējojot pienākumus. Šis ir labs piemērs, kad valsts sadarbībā ar Luminor izveido kopīgu pakalpojumu, kas primāri nodrošina finansējumu pieejamību plašākam uzņēmēju lokam, kā arī noformēšana kļūst izteikti vienkāršāka, kredīts savukārt – lētāks”, tā saka Inese Zīle, Altum valdes locekle.

Par pieteikšanos jaunajai programmai

Oficiāla pieteikšanās programmai tiks izsludināta šī gada 3.ceturksnī, kad klienti saņems papildu informāciju Luminor oficiālajos komunikācijas kanālos vai konsultējoties ar savu klientu menedžeri.

Lai pieteiktos konsultācijai sazinieties ar mums: +371 67 17 1880, [email protected]

Papildu informācija:

Signe Lonerte, Luminor Komunikācijas un zīmola vadītāja Baltijā

[email protected], tel. 29116146

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru