Universālais karē griezums 2019.gadam: 15 eleganti piemēri dažādiem sejas tipiem

Pelnīti viens no visstilīgākajiem un universālākajiem griezumiem šajā sezonā skaitās karē griezums. Desmitgadēm friziermākslas guru „būrās” ap „ideāla” karē radīšanu, katru reizi to modernizējot atbilstoši aktuālām modes tendencēm.

Karē griezums kļuvis mīļš daudzām sievietēm, kuru skaitā ir arī pirmās Holivudas skaistules, pateicoties tā praktiskumam un vienkāršajai kopšanai. Dotā frizūra ne tikai ideāli uzsver tās īpašnieces sejas formas skaistumu, bet arī teicami „iekļaujas” jebkurā ģērbšanās stilā.

Turklāt friziermākslas mūsdienu meistari pārvalda daudzas tehnikas un zina visus šīs patiesi unikālās frizūras smalkumus.

Tātad jūsu izvēlei tiek piedāvāta liela kare griezumu izlase: asimetriskie, pagarinātie, grafiskie, ar poniju un bez…Izvēlieties to, kurš jūs uzrunā, un pārsteidziet apkārtējos ar nevainojamu tēlu.

Bet kādi mēdz būt karē, un kāds griezums piestāvēs tieši jūsu sejas ovālam, lasiet sekojošajā rakstā.

Karē dažādiem sejas tipiem

Vienkārši nav iespējams nenovērtēt šī universālā griezuma priekšrocības. Katra lēdija, izvēloties ieviest savā tēlā modernus „jauninājumus” karē griezuma veidā, viennozīmīgi spēs piemeklēt tieši „savu”, ideāli seju ierāmējošu un tās aprises izceļošu, karē.

Šķir nākošo lapu un iedvesmojies! 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Žanna</cite>

    Paldies par, man, ļooti noderīgu informāciju. Arī es vēlos kaut ko mainīt savā matu griezumā. Nezināju tikai kā. Vèlreiz paldies. Tagad zināšu????

Pievienot komentāru