Ūdens pirms ēdienreizes vai pēc ēdienreizes! Beidzot es uzzināju patiesību…

Ūdens ēšanas laikā

ŪDENS PIRMS ĒDIENREIZES
Ūdens pirms ēdienreizes palīdz piesātināt organismu un samazināt kaloriju daudzumu, kas tiek patērētas ēdienreizes laikā. Vienkāršāk sakot, piepildot kuņģi ar ūdeni, tu apēd mazāk ēdiena. Bet, lietojot tīru ūdeni ēšanas laikā, un nedzerot citus aukstos dzērienus ar lielu cukura daudzumu, tu pasargā savu figūru no liekām kalorijām.

Glāze ūdens pirms ēdienreizes attīra organismu no toksīniem, uztur limfātisko sistēmu un paātrina metabolismu, kā arī efektīvi attīra kuņģi un zarnas.

Ūdens piesātina organismu ar mitrumu. Pēc miega mūsu organisms ir sauss. Lūk, kāpēc ir svarīgi pirms brokastīm dzert ūdeni. Un vēl, glāze ūdens pirms ēdiena palīdzēs paātrināt vielmaiņu un sniegs enerģiju visai dienai.

ŪDENS PĒC ĒDIENREIZES

Ūdens palīdz gremošanai. Ilgu laiku tika uzskatīts, ka ūdens traucē labi sagremot ēdienu. Tomēr nesenie pētījumi ir pierādījuši, ka ūdens tieši palīdz šim procesam. Turklāt ūdens pēc ēšanas sniedz organismam iespēju ātrāk uzsūkt vērtīgās vielas.

Atceries, ka ūdeni dzert ir veselīgi un nepieciešami, bet, kad tieši to darīt, tev jāizlemj pašam. Saņemot pietiekamu daudzumu ūdens dienā, tu vienmēr būsi tonusā, labā noskaņojumā un ar labu pašsajūtu.

Un, ko par to teiksi tu?

Avots: makataka.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru