Kādus sievietes trūkumus iemīlējies vīrietis nekad nepamanīs

nedostatki_startMīlestība dara brīnumus. Un, pat šķietami būtiski trūkumi var izrādīties tīrais nieks. Uzziniet, ko iemīlējies vīrietis nekad nepamanīs! 

Tavu gurnu/vidukļa/krūšu apjomu/kājas izmēru

Pirmkārt, ja vīrietis ir palicis pie tevis pa nakti, pats tevi iekarojis, tad visticamāk, ka viņš ir paspējis pamanīt, kā tu izskaties, un novērtēt visus tava ķermeņa jaukumus (garāmejot pieminēsim, ka dažreiz šķietamie trūkumi tomēr kļūst par jaukumiem). Otrkārt, ne visiem patīk “kauli un āda”, daudzi priekšroku dod sievietēm “ar ķermeņa aprisēm”. Treškārt, ja tu uzbudini vīrieti jau pirms viņš tevi ir izģērbis, tad diez vai viņa kaisle mazinās, kad viņš parēķinās kalorijas: viņš domā citās kategorijās.

Ne “parādes” izskats

Visizplatītākā sieviešu maldīšanās: es viņam vairs nepatīku. Vakar tu vēl biji lieliska, kā Lielbritānijas karaliene, bet šodien izgāji iznest atkritumus un satiki viņu. Atceries: vīrieši visus šos sīkumus neredz, viņi uztver tēlu kā tādu. Un, ja vēlēšanās tevi iekarot programma jau ir palaista, tad vari neskriet slēpties skapī, ja nejauši esi viņu satikusi “visā savā krāšņumā”. Viņu tas tikai uzbudinās, ja viņš uzzinās, cik tu dažāda esi. Kas attiecas uz intīmo frizūru: parādi man vīrieti, kurš to pārbauda pirms ķeršanās pie lietas.

Šķir lapu un uzzini atlikušos trūkumus

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Juris</cite>

    Neesi nelga, uzlabo savu laulības dzīvi, pirms to ar tavu draudzeni un sievu izdarījis kāds cits!
    Pagarini savu dzimumlocekli un pastiprini erekciju tikai 5 dienu lietošanas rezultātā: http://bit.ly/2rlVopq

Pievienot komentāru