Trīs Zodiaka zīmes kurām ir tendence vērpt intrigas un baumot

Kurš gan no mums kaut reizi dzīvē nav baumojis vai klausījies šādos stāstos? Taču ir dažas zodiaka zīmes, kam baumas ir viņu otrais es un tā vien šķiet, ka viņiem nav patīkamākas nodarbes par baumošanu!

Dvīņi

Pēc būtības Dvīņi ir ārkārtīgi viltīgi un “slideni” cilvēki. Viņi paši labi zina, kā izpelnīties citu cilvēku labvēlību, kā arī izcili prot iegūt dažādu vairāk vai mazāk slepenu informāciju, kas patiesībā nemaz nav paredzēta viņiem. Viņi, protams, sola, ka nekad un neviens neko no viņiem neuzzinās. Neskatoties uz to, cik reizēm neticamas ir Dvīņu baumas, viņi zina, kā noslēpt to pēdas. Lai gan jums nevajadzētu ticēt tam, ko viņi apgalvo – ka nekad nevienam to nestāstīs. Viņi sekos informācijai, kuru ieguva no jums, lai tā nenorādītu uz viņiem, taču ticiet – tā ātri vien nonāks pie citiem cilvēkiem.

Svari

Pirmajā acumirklī ir grūti noticēt, ka šie jaukie, nevainīgi, maigie Svari var jūs aiz muguras aprunāt tā, ka, šķiet, mugurā jums jau ir izdedzis caurums. Taču Svari to dara un viņiem tas patīk. Viņu bezatbildīgā uzvedība ļauj viņiem baumot, un neviens viņus par to nenosoda. Sadraudzējoties ar visiem, viņi ieklausās katra viedoklī, kas ļauj viņiem izcili orientēties “aktuālajās” tēmās. Bez tam, Svari ir labi zināmi ar to, ka viņi cenšas (no sirds cenšas) palikt godīgi, pat tad, kad nodarbojas ar tenkām. Patiesība gan ir cita – Svariem uzticēties nevar.

Ūdensvīrs

Viņš izvēlas radīt par sevi priekšstatu, ka viņš tādiem sīkumiem kā baumas “stāv pāri”. Neskatoties uz to, viņam patīk baumot un iesaistīties dažādās intrigās. Lai gan viņi rada ilūziju, ka ir pārāk nopietni dažādām “drāmām”, viņi smalki iejaucās dažādās situācijās, un to parasti neviens pat nepamana. Ticiet vai nē, Ūdensvīrs prot tendenciozi iegūt informāciju un “apstrādāt” to sev vēlamā formā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru