Trīs Zodiaka pāri, kuri kļūs par pašiem labākajiem vecākiem

Kas to būtu domājis!

Zivis un Dvīņi

Zivis ir pakārtotas savām emocijā, un tieši viņas veido dziļu emocionālo saikni ar bērniem. Dvīņi- vecāks – skolnieks. Abi vecāki ir ļoti svarīgi, lai palīdzētu bērnam kļūt par labāko sevis paša versiju.

Kamēr Zivis ir pārāk jūtīgas, Dvīņi saprot, kā viņu teiktais atstāj iespaidu uz apkārtējiem. Šāda kombinācija noved pie tā, ka viņi ieklausās bērnu vajadzībās un necenšas diktēt, ko viņiem darīt vai pārmērīgi kontrolēt viņu dzīvi. Tā vietā viņi vada mazuļus, lai tie mācītos un pieņemtu pareizos lēmumus patstāvīgi.

Zivis saka :”Dariet visu iespējamo”, kamēr Dvīņi visu sasniedz dabiskā veidā. Tas veicina bērnos mērķtiecību un lielisku prasmi tikt galā ar uzdevumiem. Šo divu tipu vecāku apvienošanās noved pie tā, ka bērns kļūs strādīgs, spēj sevi motivēt un tiecas pēc rezultāta.

Lasi vēl: Prinča Džordža klasesbiedru vecāki pieprasa viņa izslēgšanu no skolas

Zivis vienmēr klausīs savai sirdsbalsij, kamēr Dvīņi ir vairāk praktiski, bērni atradīs zelta vidusceļu starp  to, ko viņi grib un to, kas ir loģiskāks risinājums.

Zivis ir intravertas, kamēr Dvīņi ir publikas mīluļi. Tas parādīs bērniem, ka viņi var brīvi izvēlēties savu noskaņojumu un pasaules uztveri.

Katrs no vecākiem ir strādīgs un cenšas gūt panākumus. Katrs ir līdz galam godīgs un dzīvo saskaņā ar savām emocijām. Katrs ir no sirds labs un viņam attiecībā uz cilvēkiem  nav sliktu nodomu. Zivis un Dvīņi – lielisks viens otra papildinājums un kopā viņi izaudzina brīnišķīgus bērnus.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru