Trīs Zodiaka pāri, kuri kļūs par pašiem labākajiem vecākiem

Skorpions un Svari

Kamēr Skorpions ir ciets, sarkastisks un stiprs, Svari – viegli un labestīgi. Bērni vienmēr grib līdzināties saviem vecākiem un efekts, ko rada šie vecāki ir ļoti pozitīvs.

Kamēr Skorpions ir pieradis aizstāvēt un nevienam neuzticēties, Svari piedāvā cilvēkiem daudz iespēju. Rezultātā Skorpions mācās nojaukt savas uzbūvētās sienas, bet Svari uzzina, kad cilvēkiem piedot nevajag. Tas atstāj iespaidu uz bērniem, kuriem ir laba sirds, bet kuriem arī jāsaprot, ka viņu labvēlība ir jānopelna.

Abas zīmes ir ļoti uzticīgas. Viņas iemācīs bērniem veidot stipras un noturīgas attiecības.

Lasi vēl: Briesmīgi vecāki, kuru rīcība jūs maigi sakot šokēs

Kamēr Skorpions ir noslēgts, sabiedriskie un atvērtie Svari to papildina. Skorpions necenšas kļūt slavens, bet Svarus mīl visi. Šī kombinācija un efekts, kas ietekmē bērnus, iemācīs viņiem izturēties pret visiem ar ko viņi saskarsies ar sapratni un labestību.

Skorpioni ir pilni aizdomu, bet Svari visos redz to labāko. Tas māca viņu bērniem, ka saredzēt pozitīvo cilvēkos, bet tajā pat laikā palikt reālistiem attiecībās ar viņiem.

Abas zīmes seko savai sirdsbalsij, taču Skorpions šajā ziņā ir piesardzīgs. Viņu bērni mācās mīlēt uzmanīgi, un pēc tam atdot izredzētajam visu, kas viņiem ir.

Strēlnieks un Lauva

Kamēr Lauva ir stiprais līderis, Strēlnieks, kā likums, uzzied tikai tad, kad ir pats sev. Tas māca bērniem mainīt uzvedības tipus, atkarībā no situācijas.

Abas zīmes, izskatās, nokož vairāk kā spēj norīt un smagi strādā. Kopā viņi ieaudzina bērnos prasmi daudz uzņemties un būt daļai no lietām, kas pozitīvi ietekmē cilvēkus.

Lasi vēl: Šādi tu gatavo ēst atbilstoši savai horoskopa zīmei

Kamēr Strēlnieki slēpj savas patiesās domas un jūtas, Lauva nemāk izlikties. Lauva māca Strēlniekam atslābināt emocionālo aizsardzību, bet Strēlnieks Lauvu – būs nedaudz stiprākam. Rezultātā viņu bērni ir emocionāli, bet vajadzīgajā brīdi viņi tās var noslēpt, kad tas ir svarīgi.

Strēlniekam nav daudz draugu, kamēr Lauva mīl atrasties uzmanības centrā. Strēlnieks parasti seko Lauvai. Šis balanss vecāku starpā ļauj bērniem vienmēr justies drošībā.

Kamēr Lauva pamana sīkumus cilvēkos un lietās, Strēlnieks apdomā jebkuru situāciju. Līdz ar to viņu bērni spēs noteikt jebkuras lietas iznākumu un pazīt cilvēkus labāk nekā jebkurš cits.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru