Trīs gadus vecā Katja palīdzēja mammai dzemdībās. Kā jūs domājiet ko viņa pateica pēc redzētā?

1-139-750x499

Šis stāsts par trīs gadus veco Katju tiešām uzlabos lasītāju garastāvokli. Viņa jau ir iepatikusies daudziem interneta lietotājiem, bet ģimenes draugi to vien dara, kā stāsta visiem par viņas sacīto tālāk.

LASI VĒL: Grūtniece dienā izpīpēja puspaciņu cigarešu, kamēr neieraudzīja, kā mokās viņas mazulis...

Sievietei bija pēkšņi sākušās dzemdības, tieši laikā, kad visā mājā bija pazudusi elektrība. Kad uz mājām izsauca ārstus, pie viņas ieradās tikai viens mediķis. Tā kā mājās nebija elektrība, sievietes trīs gadus vecajai meitiņai nācās palīdzēt dzemdību laikā. Kamēr mediķis pieņēma dzemdības, sievietes mazajai meitiņai nācās turēt lukturīti, lai vispār kaut ko varētu saredzēt. Mazā Katja neprotestēja un pildīja visus ārsta norādījumus.

Lūk, ar kopējiem spēkiem pasaulē ieradās Katjas mazais brālis. Ārsts vieglītēm uzsita zīdainim pa pakaļu un nolika guļus uz muguras. Mazais puisēns uzreiz arī ieraudājās, bet Katja visu laiku ar apburtu skatienu lūkojās viņā.

LASI VĒL: Jaunā māmiņa konkrēti paskaidroja, kāpēc nevajag apciemot jaundzimušo. Lūdzu, ieklausieties!

Kad ārsts prasīja, ko mazā Katja domā par visu tikko notikušo, viņa atbildēja: “Viņam jau no paša sākuma nemaz nevajadzēja tur līst iekšā! Iedodiet viņam vēlreiz pa pakaļu!” Gan ārsts, gan māte vēl ilgi smējās par mazās meitenes sacīto.

Pastāstiet par šo jauko un smieklīgo stāstu arī citiem!

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru