Triju Zodiaka zīmju vīrieši, ar kuriem labāk neveidot attiecības

Zivs

Vīrieši-Zivis burtiski ir neveselīgu attiecību noslēpumains ingredients. Viņš ir tāds cilvēks, kurš nekad neuzņemsies atbildību par jebkuru savu kļūdu. Viņš ir pārāk emocionāls un viņam bieži ir grūti tikt galā ar savām jūtām. Viņš nav tik emocionāli nobriedis, kā citu Zodiaka zīmju pārstāvji un tāpēc ar viņiem tik sarežģīti uzturēt attiecības.

Jaunava

Vīrieši-Jaunavas – staigājošas garastāvokļa svārstības. Viņi ir emocionāli nestabili un bieži aizsvilstas. Pacietība un sapratne vienmēr ir ļoti svarīga jebkuru attiecību sastāvdaļa, bet vīriešiem-Jaunavām tādas kvalitātes ir mazumā, vai arī vispār nepiemīt. Viņi ir perfekcionisti un vienmēr grib, lai viss ir vienā noteiktā zināmā veidā. Un, kad viņi to nesaņem, tad noraujas un sarīko traci.

Vērsis

Vīrietis-Vērsis – emocionāls pretstats vīriešiem-Zivīm. Tajā laikā, kad Zivis ir pārlieku emocionāli, Vērši, kā likums, ir ļoti emocionāli atturīgi. Vienmēr šķiet, ka Vērši dzīvo, kā roboti. Viņi ir uzticīgi saviem partneriem attiecībās, bet emocionāla atsvešinātība vienmēr būs viņu vislielākā problēma.

avota

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru