Trauksme neatrisina rītdienas problēmas – tā liedz tev dzīvot šodien. To ir tik svarīgi saprast!

Cilvēki, kas dzīvo ar trauksmes sajūtu, zina, cik tas ir nogurdinoši. Mēs tik pārmērīgi par visu uztraucamies, ka zaudējam mieru un laimi, dzīvojot šeit un tagad.

Mēs paredzam negatīvas nākotnes norises, kas var arī nenotikt, bet pēc tam ciešam it kā sliktie scenāriji būtu patiešām piepildījušies.

Mēs ar aizdomām attiecamies par tiem, kuri mums sniedz sirds siltumu un atbalstu, jo pastāvīgi cenšamies pasargāt sevi no vilšanās un sāpēm. Tādējādi mēs pārstājam dzīvot un pielīmējam plāksteri uz neesošām brūcēm, raksta publikācijas autors, blogeris Ņikita Skorobogatovs.

LASI VĒL: 5 zodiaka zīmes, kuras pēc astrologu domām nākotnē būs bagātas

Trauksme nozīmē pastāvīgu vēlmi risināt rītdienas problēmas. Mēs uzvedamies tā, it kā jau iepriekš zinātu, kurš un kā rīkosies kādā situācijā, it kā mēs zinātu visus dzīves noslēpumus un varētu novērst visas problēmas, ja vien pienācīgi pacenstos.

Mēs pārtraucam attiecības ar patīkamiem cilvēkiem, jo mums šķiet, ka viņi mūs ir pievīluši; mēs atsakāmies no lietām, kas mums patīk, jo baidāmies, ka tās novedīs pie ciešanām un vilšanās; mēs pārstājam runāt par noteiktām tēmām, baidoties, ka mūs nepareizi sapratīs.

Mēs liedzam sev gūt daudzas sajūtas un sasniegumus, nodibināt jaunas iepazīšanās, domājot, ka šādi sevi pasargāsim no ciešanām, bet patiesībā tikai atņemam sev mieru šodien.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru