Top-Trīs Zodiaka zīmes, kas savus trūkumus ātri pārvērš par priekšrocībām

Pat nepilnības savā izskatā tie ātri spēj pārvērst par efektu. Cilvēki viņus atceras un apbrīno.

Cik bieži mēs neatzīstam savus trūkumus? Bet ja arī atzīstam, tad tikai skumīgi plātam rokas: „Nu ko darīt, tas ir mans trūkums un mani jau izmainīt nevar”.

Dažas zodiaka zīmes filigrāni prot pārvērst savus trūkumus vai zaudējumu, par skaidru priekšrocību. Viņi māk no katras dzīves situācijas gūt mācību, ieraudzīt perspektīvas pat lielākajos strupceļos un nekad nenolaiž rokas.

Pat sava izskata nepilnības viņi pārvērš tā, ka tās tikai izceļ viņu ārieni. Šīs prasmes ļauj viņiem iet cauri dzīvei ar augsti paceltu galvu. Viņi burtiski ir uzbūvējuši sev riņķī akmens sienu, aizsargājoties no baumām, kritikas un visa negatīvā.

LASI VĒL: 

Pat ārsti bija šokā – līdzeklis, kas novērsīs sirdslēkmi, pazeminās holesterīna līmeni un paaugstinās imunitāti!
Aizdedziet lauru lapas savā mājā. Kādēļ? Jūs būsiet pārsteigti!
Šī informācija jūs noteikti pārsteigs! Izvarotāji izstāstīja, kā izvēlas savus upurus

 

Lauva

Viņi mīl sevi un nemaz to neslēpj. Jā, citi saka, ka tas ir egoisms, rūpes tikai par sevi un savām interesēm. Viņš ir pieradis būt uzmanības centrā.

Bet vai tas palīdz Lauvai izrauties virsotnē? Viņš vienkārši patiesi tic savai unikalitātei, liek arī citiem tai noticēt.

Viņš no dzimšanas ir pārliecināts, ka visas pasaules bagātības būs pie viņu kājām. Nepārliecinātība par sevi, zems pašvērtējums, trūkumu meklēšana – tas viss tikai  traucē un padara grūtāku viņu ceļu.

Lauva pieņem sevi ar visiem trūkumiem, viņš ar lepnumu stāda tos priekšā kā daļu no savām dotībām, darot to tik izsmalcināti, ka cilvēki tam arī notic.

Ja Lauvai piemēram ir trūkumi ārienē, viņš tos neslēps, tieši pretēji, viņš tieši to izrādīs, it kā tā būtu viņa ķermeņa skaistākā iezīme. Un cilvēki noticēs, sāks par to jūsmot un atdarināt.

Šo īpašību visiem vajadzētu no Lauvas mācīties. Sevi pieņemt un iemīlēt, pēc tam dzīve kļūst vienkāršāka un vieglāka.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru