Top-Trīs Zodiaka zīmes, kas savus trūkumus ātri pārvērš par priekšrocībām

Zivis

Šī zīme ir pieradusi, ka dzīvē daudz nākas peldēt pret straumi. Kompleksi tikai apgrūtina peldēšanu. Viņas aizrauj ar savu spontanitāti.

Kaut arī citi uzskata, ka viņas „nav no šīs planētas”, toties pašas skaidri zina motīvus savai rīcībai. Bet citu cilvēku viedoklis paliek otrā plānā, visiem neizdabāsi.

Ja Zivis tiek aizskartas, viņa no cilvēka norobežojās, ieiet sevī un turpina darīt iesākto.

Viņas uzskata par jūtīgām un neaizsargātām personām. Viņas klusē, klausās. Viņām tiek uzticēti noslēpumi, tāpēc Zivis vienmēr ir lietas kursā par notikumiem un prot šo informāciju arī izmantot.

Pieļaujot kļūdu, Zivis nepārdzīvos mūžīgi, bet izdarīs secinājumus un peldēs tālāk.

Zivis pēc dabas ir slinkas un lieliski to apzinās, kaut gan šo savu trūkumu spēj veikti pārvērst par plusu. Viņa nekad nedarīs to, kas viņai nepatīk, viņa izvēlēsies pašu īsāko un vieglāko ceļu, lai velti nepiepūlētos.

Tas arī ļoti ekonomē laiku un nervus, palīdz ātri sasniegt mērķus.

LASI VĒL: 

Pat ārsti bija šokā – līdzeklis, kas novērsīs sirdslēkmi, pazeminās holesterīna līmeni un paaugstinās imunitāti!
Aizdedziet lauru lapas savā mājā. Kādēļ? Jūs būsiet pārsteigti!
Šī informācija jūs noteikti pārsteigs! Izvarotāji izstāstīja, kā izvēlas savus upurus

Auns

Pati ietiepīgākā zodiaka zīme, kura nespēj samierināties ar zaudējumu. Pat ja visi apkārt apgalvos, ka Auns izvēlējies ne to ceļu, tas tāpat neizmainīs savu kursu.

Viņi nekad neklausās un dara visu, vadoties pēc saviem dzīves orientieriem. Viņu uzskata par muļķi, par spītīgu, bet tieši šī rakstura iezīme Aunam palīdz sasniegt mērķus. Kad visi riņķī būs padevušies un pagājuši malā, viņš vienalga kārpīsies augšup.

Uz viņiem var paļauties jebkurā situācijā. Viņš nemuks prom, sajūtot nepatikšanas. Tieši otrādi, azartiski metīsies cīņā.

Auns nekautrējoties teiks patiesību acīs. Viņu uzskata par stūrgalvīgu, dažreiz pat par nežēlīgu. Un tomēr viņi prot šo savu iezīmi pārvērst pat dotumu. Viņi nekad nemelo, un tieši pie viņiem cilvēki iet meklēt patiesību.

Viņiem uzticas, viņi mīl taisnību, un nekad nedos priekšroku zemiskiem paņēmieniem, dodot priekšroku godīgai, atklātai cīņai.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru