TOP 3 džinsu modeļi, bez kuriem neiztikt 2018. gada pavasarī!

Džinsi – tā daļa no garderobes, kas ir aktuāla jebkurā gadalaikā. Vēlā rudenī un ziemā dominē melnie un tumši zilie toņi, agrā pavasarī un vasarā – koši un plēsti.

Bet pašā pavasara plaukumā vienmēr gribās pamēģināt kaut ko „svaigu”, nopirkt kādu jaunu džinsu modeli vai paeksperimentēt ar krāsām. Šis ir tas gada laiks, kad mostas vēlme būt stilīgam. Pavasaris tik tikko kā ir iestājies, tāpēc piedāvājam ātri iepazīties ar trīs modīgiem džinsu modeļiem, bet pēc tam – aši šopingā!

1.Platie džinsi – Uzmanību! Jauns trends.

Uz šo modeli daudzi skatīsies ar šaubām. Un kā vēl – diezgan biedējoši no pavisam apspīlētiem Skinny džinsiem uzreiz pāriet pie tik plata piegriezuma biksēm. Pareizi sakombinējot pārējo apģērbu, jūs izskatīsieties stilīgi, pārliecinoši un harmoniski jebkādā izskatā. Pat vispārdrošākajā! Vislabāk šis modelis izskatīsies ar zīda blūzēm, korsetēm, brīva krituma džinsu krekliem, tāpat ar saīsinātiem mēteļiem un galvenais, baltas krāsas augšiņām. Jā, jūs varat izvēlēties baltu bītleni, džemperi, krekliņu, blūzi vai īsroku maiciņu. Jebkas izskatīsies efektīvi kopā ar platajiem džinsiem. Vienkāršs likums: balts+džinsi=stilīgi.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru