TOP 3 džinsu modeļi, bez kuriem neiztikt 2018. gada pavasarī!

2. Džinsi ar augto jostas vietu jeb Mom jeans

Šī ir pati spilgtākā un veiksmīgākā atgriešanās no 90. gadiem. Ja jums ir palikuši džinsi no tiem laikiem, tad tā ir liela veiksme. Velciet tos ārā no skapja tūlīt pat! Tātad, Mom jeans – taisna piegriezuma, brīva krituma džinsi ar augsto jostas vietu.  Tie lieliski noslēpj vēderiņu, dažus liekos centimetrus uz gurniem un augšstilbiem, vizuāli atstājot iespaidu, ka jūsu kājas ir ļoti slaidas un garas. Ko vēl vairāk var vēlēties? Tie nespiež, netraucē aktīvi kustēties un justies maksimāli komfortabli. Vislabāk tie izskatīsies kopā ar t-krekliem, garroku krekliņiem ar augsto apkakli un vienkāršiem krekliem. Džinsu augšējo malu atstājiet virs džemperiem. Tāpat arī ar gariem kardiganiem, ādas jakām un žaketēm Mom jeans izskatīsies ļoti efektīvi.

3. Bārkstis – šīs sezonas modes hīts.

Sāksim ar to, ka bārkstis džinsiem var būt visdažādākajās variācijas: sānos, galos, uz kabatām vai augšpusē. Paši drosmīgākie var izvēlēties modeļus, kur džinsi pilnībā ir noklāti ar bārkstīm. Šī modeļa plus ir tas, ka tie vienlīdz labi izskatās gan sportiskā stilā, gan kā izejamais apģērbs. Viss atkarīgs no tā, cik daudz bārkstis ir uz džinsiem. Kas attiecas uz piegriezumu, tad šāds dekors piestāvēs saīsinātajiem, ar augsto vidukli, platajiem džinsiem un pat Skinny modeļiem. Viss atkarīgs no jūsu figūras tipa.

Džinsi ir burvīgi ar to, ka ir tik daudz un dažādi to varianti, kas ļauj katrai figūrai izvēlēties pašu piemērotāku, kas maksimāli izceļ dotumus, vai tieši pretēji – noslēpj trūkumus. Rūpīgi aplūkojiet savu figūru spoguļa priekšā, veikalā piemēriet dažādus džinsu variantus, pēc tam izvēlieties tos vienīgos, kuros jūtaties tā, it kā varētu sevī iemīlēties, uzvelciet tos un dodaties iekarot sabiedrību ar savu burvīgo gaumi.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru