Tas “iznīcinās” prostatītu 1 nakts laika! Labākais veids… Pietiek vien ar 15 minūtēm pirms miega…

0Galvenie mikroelementi, ar kuriem bagāti ir valrieksti – ir vitamīns E un cinks. Valrieksti satur arī daudzas citas noderīgas vielas, bet tieši prostatīta ārstēšanai un potences paaugstināšanai svarīgi ir tieši šie. Par medus veselīgumu atsevišķi runāt nemaz i nevajag, bet dotajā gadījumā tas tiek izmantots kā līdzeklis, kas saglabā attīrītu valriekstu īpašības.
Iztīrīti valrieksti ļoti ātri zaudē savas īpašības, eļļas izgaro, bet mikroelementi sabrūk skābekļa ietekmē. Medus, var teikt, iebalzamē iztīrītos valriekstus, saglabājot to īpašības un pat pastiprinot to, pateicoties savai vitamīnu piesātinātībai. Kā pagatavot valriekstus ar medu.

Proporcijai jābūt aptuveni tādai – uz 1 glāzi medus (200 ml) ir jānotīr 10 – 12 valrieksti. Tālāk var darboties divējādi – vai nu vienkārši ielikt iztīrītos valriekstus medū, bet labāk iepriekš iztīrītos valriekstus sasmlacināt kafijas dzirnaviņās (parasti nāk līdzi komplektā ar blenderi). Nevajag sasmalcināt pārāk smalki, tikai līdz gabaliņiem. Jūs sajutīsiet, ka kafijas dzirnaviņu asmeņi kļūs nedaudz taukaini – tās ir eļļas, kas atrodamas valriekstos, un tāpēc, lai medus varētu labāk sajaukties ar šīm eļļām, arī ir ieteicams sasmalcināt riekstus. Tālāk samaisīt medu ar sasmalcinātajiem riekstiem. Labāk burciņā no sākuma iebērt riekstus, un pēc tam apliet tos ar medu.

Rieksti ir vieglāki par medu. Pēc pāris stundām tie uzpeldēs un atradīsies medus augšpusē. Pirms katras lietošanas masa jāsamaisa, lai iegūtu viendabīgu konsistenci.

Kā lietot medu ar valriekstiem

Vislabāk šo maisījumu lietot no rīta. Tas nav obligāti daudz vai arī vairākas reizes dienā jāēd. Pietiek vien no rīta apēst kādas 2 – 3 tējkarotes. Vēl ir variants uztaisīt no maisījuma garšīgas un barojošas brokastis.
200 gramiem sausā, beramā biezpiena pievienojiet divas ēdamkarotes skābā krējuma, kura tauku saturs ir 10 – 15 %, un turpat pievienojiet trīs tējkarotes sasmalcināto valriekstu un medus maisījumu. Šis vienkāršais kulinārijas ēdiens ir ļoti veselīgs, un to ieteicams lietot no rīta. Lai  uzlabotu seksuālo potenci un ārstētu prostatītu ir grūti izdomāt ko piemērotāku. Turklāt, sanāk ļoti garšīgas un sātīgas brokastis. Viens brīdinājums – būs grūti tikt vaļā no brīvprātīgajiem, kuri vēlēsies palīdzēt jums pieveikt brokastis…

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru