Tas “iznīcinās” prostatītu 1 nakts laika! Labākais veids… Pietiek vien ar 15 minūtēm pirms miega…

Mikroklizmām maisījums tiek gatavots tieši tāpat. Pirms miega nepieciešams atbrīvot kuņģi, ievadīt 50 – 100 ml novārījuma tieši taisnajā zarnā. Pēc tam vēlams 20 minūtes pagulēt uz vēdera. Mikroklizmas izmantošana sniedz labāko efektu, ja ir spēcīgs iekaisuma prostatīts un novērojama hroniska prostatīta saasināšanās.
Lietošanas ilgums – kamēr neapnīk. Pietiekošs periods, lai gūtu pozitīvu rezultātu prostatīta ārstēšanā un potences paaugstināšanā – viens mēnesis.

Kā uzglabāt riekstus ar medu

Īpašas prasības uzglabāšanai nav. Sagatavots maisījums var nostāvēt arī mēnesi, un nekas tai nenotiks. Nav vajadzības likt ledusskapī. Galvenais – neatstāt saules staru ietekmē – medus un rieksti saulē bojājas.

Ierobežojumi

Ārsti un dietologi brīdina, ka valrieksti ir salīdzinoši smaga barība. Tos nevajadzētu ēst pārāk daudz. Tas var sabojāt gremošanu, traucēt vielmaiņu. It īpaši ar riekstiem nevajadzētu aizrauties cilvēkiem, kuriem ir paaugstināts holesterīna līmenis asinīs. Pilnīgi pietiek ar to daudzumu, kas tika norādīts, lai gūtu vajadzīgo rezultātu. Viss, kas ir vairāk – ir par daudz, un tas nav vajadzīgs nevienam.

Labu apetīti un stipru vīrišķo veselību!

Avots: makataka.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru