Tallink šī gada augustā un septembrī piedāvā papildu kruīzus no Rīgas uz Helsinkiem un Ālandu salām ar kuģi Romantika

Tallink Grupp šodien ir paziņojusi, ka 2020.gada augustā un septembrī papildus veiks divus īpašus piektdienas kruīzus uz Helsinkiem un Ālandu salām ar kuģi Romantika, piedāvājot daudzpusīgas izklaides iespējas uz kuģa un galamērķos, kas šovasar ir ļoti iecienīti gan Latvijas, gan Somijas ceļotāju vidū.

Papildu kruīzi notiks 21.augustā maršrutā Rīga – Helsinki – Rīga un 4.septembrī maršrutā Rīga – Mariehamna (Ālandu salas) – Rīga. “Reaģējot uz pasažieru pozitīvu atsaucību un augsto pieprasījumu, esam nolēmuši kruīzu kalendārā pievienot vēl divus jaunus datumus jūras ceļojumiem uz Helsinkiem un Ālandu salām ar kuģi Romantika. Ceļojumi tiek īpaši plānoti, lai ceļot gribētāji varētu doties īsās brīvdienās nedēļas nogalē,” sacīja Tallink Latvija CEO Hillard Taur. Tallink šobrīd ar kuģi Romantika piedāvā 3 papildu īpašos kruīzus no Rīgas uz Helsinkiem un 2 uz Ālandu salām.

Ālandu salas ir ideāli piemērotas ceļotājiem ar velosipēdu, motorolleri vai pat elektroskūteri, kas ir ļoti ērts veids iepazīt salas krāšņās dabas ainavas un nesteidzīgo dzīves ritmu. Šāds ceļošanas veids jau ir kļuvis populārs Tallink pasažieru vidū. Arī Helsinkos ceļotāji atradīs interesantas atpūtas iespējas. Savukārt uz kuģa Romantika tiek piedāvāta aizraujoša atpūtas programma gan pieaugušajiem, gan bērniem. “Esam gandarīti par iespēju piedāvāt jaunus un, cerams, neaizmirstamus iespaidus mūsu pasažieriem, ceļojot ar Tallink. Augusts un septembris ir ļoti labvēlīgs laiks jūras ceļojumiem, lai jebkuram būtu iespēja izbaudīt lielisku atpūtu vēl šīs vasaras izskaņā,” piebilda Hillard Taur.

Īpašie kruīzi no Rīgas ar kuģi Romantika notiks pēc šāda grafika:

7.augustā Rīga – Helsinki – Rīga

10.augustā Rīga – Ālandu salas – Rīga

21.augustā Rīga – Helsinki – Rīga

28.augustā Rīga – Helsinki – Rīga

4.septembrī Rīga – Ālandu salas – Rīga

Šī gada jūnijā un jūlijā jaunajos maršrutos uz Helsinkiem un Ālandu salām tika pārvadāti vairāk nekā 77 000 pasažieru un 4 000 transportlīdzekļu. Tika rezervēti vairāk nekā 3 500 viesnīcas numuri, kas liecina par vēlmi baudīt garākas brīvdienas galamērķī. Aptuveni 40% no Tallink ceļotājiem ir vecumā no 35 līdz 55 gadiem, kam seko jaunieši un seniori – attiecīgi 17% un 13%.

Biļetes uz kuģa Romantika brīvdienu kruīziem var iegādāties no šodienas, 30.jūlija mājaslapā www.tallink.lv.

Tāpat augustā Tallink turpina vienu reizi nedēļā izpildīt speciālos reisus maršrutā Rīga – Stokholma un Stokholma – Rīga, kas notiek saskaņā ar spēkā esošajiem Ministru kabineta noteikumiem Nr. 360. Speciālajos reisos drīkst ceļot tikai tās personas, kas dodas darba darīšanās uz Zviedriju vai atgriežas no darba darīšanām Zviedrijā. Darba devējam vai darbiniekam būs jāapliecina pārvadātājam, ka ceļošana notiek darba pienākumu veikšanas nolūkos.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru