Kā izcept pīrāgu
Sastāvdaļas:
— 1 glāze milti
— 1 glāze kefīra
— 2 olasяйца
— ½ tējkarote sāls
— 1 tējkarote soda
Pildījums:
— 300 grami maltā gaļa
— 2-3 sīpoli, sagriezt kubiciņos
— sāls, pipari – pēc garšas
Pagatavošana:
- Kefīram pievienojam sodu un atstājam uz piecām minūtēm. Pēc tam pievienojam pārējās sastāvdaļas un kārtīgi samaisām.
- Iepriekš ar sviestu apsmērētā un miltiem apbērtā cepšanas formā ielejam pusi no mīklas.
- Izliekam svaigu malto gaļu, kas samaisīta ar sīpoliem, garšvielām, un uz to izlejam otru mīklas pusi.
- Cepam 170 grādu temperatūrā aptuveni 40 minūtes.
Bet mēs ar jums neatvadāmies, nāciet vēl!