Tagad šo pīrāgu cepu katru svētdienu! Vajadzīgi tādi produkti, kas tāpat jau katrās mājās atrodami!

Kā izcept pīrāgu

Sastāvdaļas:

— 1 glāze milti
— 1 glāze kefīra
— 2 olasяйца
— ½ tējkarote sāls
— 1 tējkarote soda

Pildījums:

— 300 grami maltā gaļa
— 2-3 sīpoli, sagriezt kubiciņos
— sāls, pipari – pēc garšas

Pagatavošana:

  1. Kefīram pievienojam sodu un atstājam uz piecām minūtēm. Pēc tam pievienojam pārējās sastāvdaļas un kārtīgi samaisām.
  2. Iepriekš ar sviestu apsmērētā un miltiem apbērtā cepšanas formā ielejam pusi no mīklas.
  3. Izliekam svaigu malto gaļu, kas samaisīta ar sīpoliem, garšvielām, un uz to izlejam otru mīklas pusi.
  4. Cepam 170 grādu temperatūrā aptuveni 40 minūtes.

Bet mēs ar jums neatvadāmies, nāciet vēl!

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru