Kā izcept pīrāgu
Sastāvdaļas:
— 1 glāze milti
 — 1 glāze kefīra
 — 2 olasяйца
 — ½ tējkarote sāls
 — 1 tējkarote soda
Pildījums:
— 300 grami maltā gaļa
 — 2-3 sīpoli, sagriezt kubiciņos
 — sāls, pipari – pēc garšas
Pagatavošana:
- Kefīram pievienojam sodu un atstājam uz piecām minūtēm. Pēc tam pievienojam pārējās sastāvdaļas un kārtīgi samaisām.
 - Iepriekš ar sviestu apsmērētā un miltiem apbērtā cepšanas formā ielejam pusi no mīklas.
 - Izliekam svaigu malto gaļu, kas samaisīta ar sīpoliem, garšvielām, un uz to izlejam otru mīklas pusi.
 - Cepam 170 grādu temperatūrā aptuveni 40 minūtes.
 
Bet mēs ar jums neatvadāmies, nāciet vēl!
