Tā vietā, lai atriebtos savam bijušajam, labāk dari ŠO….

Šķirties vienmēr ir grūti, neatkarīgi no iemesla. Varbūt jūs vienkārši nebijāt piemēroti viens otram, bet varbūt viņš tevi krāpa. Sāpju izjūta var stipri ietekmēt tevi.

Tu vari domāt, ka vienīgais veids, kā remdēt mieru – tās ir atriebties bijušajam, bet ir daudz labākas iespējas saņemties un doties tālāk. Šīs 9 lietas neapšaubāmi tev palīdzēs šajā grūtajā laikā:

Ļauj pāriet dusmām

Ir daudz labi veidi izjust adrenalīna pieplūdi asinīs, piemēram, treniņa laikā. Bokss vai skriešana var palīdzēt izstumt no sevis negatīvās emocijas, kas pārpilda tevi.

Sāc nodarboties ar labdarību

Bieži palīdzot citiem, ar saviem spēkiem, laiku un līdzekļiem, var iepludināt mūsu dzīvē jaunu jēgu. Jūsu šķiršanās – tas tomēr nav slikti, salīdzinot ar slimiem bērniem vai cilvēkiem, kuri dzīvo spiedīgos materiālos apstākļos. Brīvprātīgais darbs pacels garu un palīdzēs tev sajust, ka tu dari kaut ko vērtīgu.

Nodarbini savu prātu

Reizēm viss, ko tev vajag, ir pieslēgties kam jaunam, un tas ļaus tev nedomāt par to, kas ir noticis. Dari visu, ko tu gribi, galvenais nodarbini sevi un nedomā par viņu.

Aizmūc uz laiku

Aizbrauc kaut kur, uz kādu citu pilsētu vai pat valsti. Izdzīvo dzīvi tikai sev. Tu esi pelnījusi darīt to, ka vēlies, tad izbaudi to!

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru