Slavenību pāri, kas reiz piedzīvojuši krāpšanu

Bils un Hilarija Klintoni

3

Šis ir visiem labi zināms pāris ar ļoti plaši dzirdētu un skandalozu krāpšanu. Pāris apprecējās tālajā 1975. gadā, un tieši pateicoties sievas atbalstam, Bils 1993. gadā kļuva par ASV prezidentu. Jau pēc pieciem gadiem pasauli satricināja jaunums par prezidenta un Baltā nama praktikantes Monikas Levinskas romānu. Bils publiski atzinās notikušajā un palūdza sievai atvainošanos.

Hilarijas reakcija bija šokējoša: viņa atbalstīja vīru un teica, ka tas esot bijis mēģinājums gāzt Bilu no prezidenta amata. Turklāt, vēlāk Hilarija atzinās, ka Bilam esot bijuši daudz romāni, taču tie neesot spējuši izjaukt viņu laulību.

Sāra Džesika Pārkere un Metjū Broderiks

4

Pāris 11 gadus nodzīvoja laimīgā laulībā, taču neilgi pēc tam paparacī notvēra Metjū stāvam ar ziediem un vīna pudeli pie viņa mīļākās durvīm. Sāra bija šokā, tādēļ savāca savas un piecus gadus vecā dēla mantas, lai dotos dzīvot pie mammas, taču jau pēc divām nedēļām atgriezās mājās, jo Metjū esot izmisīgi lūdzis piedošanu. Jau 2009. gadā pārim piedzima dvīņi, kas abus satuvināja vēl vairāk.

Deivids un Viktorija Bekhemi

 

5

Varētu šķist, ka viņi ir ideāls pāris, taču arī viņiem kopdzīves laikā ir bijusi melnā strīpa. 2004. gadā bijusī futbolista palīdze Rebeka Luse publiski paziņoja par savu un Deivida romānu, kas noticis kādā braucienā uz Itāliju. Daudzi fakti apstiprināja viņas sacīto, bet Deivids, protams, visu noliedza. Viņa sieva Viktorija nolēma vīram pilnībā uzticēties. Kā samierināšanās zīme bija 2005. gadā dzimušais pāra jau trešais dēls Krūzs.

LASI VĒL: Būt uzticīgam nenozīmē tikai izvairīties no fiziskas krāpšanas

Fērdžija un Džošua Diamels

6

Pāris 2009. gadā bija tikko apprecējušies, kā Džošua pēc pāris mēnešiem nokrāpa viņu ar kādu striptīza dejotāju. Tolaik šajā atgadījumā Fērdžija pati atzinās presei, taču nolēma saglabāt savu laulību un piedot viņam. 2013. gadā pārim piedzima dēls.

Tādi, lūk, ir labi pazīstamo cilvēku grēki, bet viņu vēlme saglabāt ģimeni tomēr ņēma virsroku. Dalieties arī ar citiem lasītājiem!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru