Skumjš daudzu šķiršanos iemesls

Un viņa, kā ģenerālis, pieņem lēmumu. Mēs taču atceramies, ka mājas robežās viņa jūtas kā darbā, vai pat ne svarīgāk. Ļoti svarīga un atbildīga.

— Ierindniek vīr! Cīņā! Iztīrīt kaķu tualeti! Uzveic egli!

Bet tā pateikt viņa nevar, kaut arī neapzināti viss tieši tā arī notiek. Tāpēc viņa vienkārši runā aptuveni tā:

— Nu ko tu dari, nu? Egli joprojām nekā nevari izmest, viss vienās skujās! Un kaķis tev visu tualeti piekakājis!

Ja mājās vēl ir arī sievasmāte,kura, atnākot pie jaunā pāra, arī neapzināti māju uzskata par savu, bet sieva viņai piebiedrojas, tad viss ir vēl sliktāk.

Mājās skanošo sirēnu ĪŪĪŪĪŪĪŪĪŪĪŪĪŪĪŪĪŪ!!!! skaits dubultojas!

Bet, kas gan vīrietim ir mājas? Mājas – tā ir ala, kurā viņš var paslēpties no dzīves vētrām. Drošs patvērums, aizsargs. Vienīgais miera avots.

Ja ir neuzmanīga, neiejūtīga sieva, tad šie pretstati var novest līdz trakumam! Atnācu atpūsties, bet te kaut kas tāds.

Tāpēc es savām dāmām ieteicu atcerēties par šo atšķirību, plānojot mājas lietas. Un ne pārāk pārcensties ar savu vēlmi visu izdarīt perfekti, it sevišķi ar vīra rokām.

Es vispār uzskatu, ka vīrietim ir tiesības no savas sievietes saņemt sekojošas lietas. Tās ļaus mājas padarīt par tādām, kādām tām ir jābūt priekš vīrieša – par atpūtas vietu.

LASI VĒL: 5 Zodiaka zīmju sievietes, kuras ir visgrūtāk aizmirst pēc šķiršanās

Cieņa. Viņam par visiem 1000% procentiem ir jābūt pārliecinātam, ka mājās neviens viņu nesauks par āzi, neveiksminieku, sliņķi. Nemaz nerunājot par vēl sliktākiem epitetiem. Nekad un ne par ko nedrīkst atļauties necienīt vīru. Kā arī, starp citu, nedrīkst pieļaut, ka neciena arī jūs pašas. Un, ja tu atļausi sirdī rasties kaut kam līdzīgam kā: lūk, muļķis, atkal salaida grīstē, neko nevari padarīt, tad tu ar vienu kāju stāvi šķiršanās priekšā.

Klusums. Jā, vīram ir tiesības mājās saņemt savu devu klusuma. Tā ir vieta, kur viņš var izgulēties un nedaudz atpūsties no sadzīves vētrām. Saprotu, nav iespējams iegūt ideālu. Bet var taču vismaz mākslīgi nepalielināt trokšņa daudzumu mājā? Nekādu čīkstošu sievasmāšu, nekādu ņaudēšanu, nekādas kliegšanas. Ņem vērā viņa miegu, sargi viņa klusumu. Kad tu ar savu kliegšanu vai burkšķēšanu pārtrauc klusumu, tad tu gandrīz jau ar abām kājām stāvi šķiršanās priekšā.

Skaistums un harmonija. Tagad tu teiksi, ka tas ir seksism, bet es uzskatu, ka vīram ir tiesības uz estētiski patīkamu, sevi kopjošu sievu. Un uz tīru, mājīgu māju. Tagad sāksies runas par mājas pienākumu sadali strādājošam pārim. Bet arī tādam ārkārtas gadījumam ir reizi nedēļā nākošas apkopējas, dažreiz ir vieglāk samaksāt pāris simtus par uzkopšanu un vienkārši aizmirst par to.

Enerģija. Māja, tā ir sava veida uzlādēšanās vieta. Tas nozīmē, ka mājā ir jābūt visam, kas var atjaunot zaudēto enerģiju. Viņa mīļotajam ēdienam. Iespējai paskatīties labu kino. Iespējai ieiet aromātiskā vannā. Mīlošai sievietei, kurai nav zudusi interese pret dzīvi…

LASI VĒL: Paldies mammai par šķiršanos ar tēti… emocionāla jaunietes vēstule, kuras māti sita tēvs. Ļoti aizkustinoši...

Protams, arī vīriešiem ir pienākumi. Bet tas ir pilnīgi cits stāsts.

Bet viss, kas tiek prasīts no sievietes – ir pārvērst mājas par atpūtas vietu, un nevis par pastāvīgu cīņas vietu!

Kā jūs domājat, vai šīs prasības sievietei ir pa spēkam?

Avots: all-4-woman.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">arno</cite>

    Iespējai ieiet aromātiskā vannā.
    ————————————–
    Pilnīgi noteikti tā nav vīrieša vēlme – aromātiskā vanna. Vīrieši grib iet dušā (ātri) vai pirtī (lēna bauda). Vanna vīriešiem nav svarīga.
    Taču cieņa un miers alā – pilnīgi noteikti ļoti svarīgi, ja neskaita sex, kas vispār ir dotais lielums.

  • <cite class="fn">inis</cite>

    Jeeziit-sveetaas neaizsargaataas govis.Tai pat laikaa,sievietei veel jaastraadaa un jaaudzina beerni…pfff…

  • <cite class="fn">❤</cite>

    Un ko darīt,ja ir mazi bērni mājās?Kas rada troksi,nekārtību un noteikti ne mieru mājās ! Sanāk sievai viss jāvāc – gan māja,gan berni.Viss jādara sievietei,lai tik vīrietis neaiziet prom?Kadi tad ir virieša pienākumi?

  • <cite class="fn">Lellx</cite>

    Apggrieztā situācija – sieva pārrodas mājās, grib mieru un klusumu. Tamdēļ VĪRS kopj aiz bērniem, savalda viņus kkā nodarbinot, lai ir mierīgi un netrokšņo lieki, gatavo sievas mīļākos ēdienus, un pie tā visa ir tīrīgs un sakopts, lai būtu labs estētiskais skats.
    ^^pasaka ne realitāte, bet no sievietes šo prasa!?!?!?!?

  • <cite class="fn">Erchels</cite>

    Sacepās dāmas. Es piekrītu rakstītajam, bet ja sieviete mīl un ciena savu vīru, tad viss ir labi, nekādu bļaušanu. Šad tad vajag pastrīdēties, bet ja vīrs pats ir tik glups, ka nevar neko pretīm pateikt, tad jāsamierinās ar turpmāko sievas izturēšanos.

  • <cite class="fn">Gurķis</cite>

    Piekrītu par estētisko baudījumu, bet kārtējo reizi šis baismīgais spiediens no sabiedrības puses, ka sievietei jābūt labai mājsaimniecei, sievai, mīļākajai, mātei un vēl sazin nezin cik saprotošai un pacietīgai būtnei… bet kā paliek ar vīrieti?! Kur ir tas spēcīgais, izlēmīgais, mērķtiecīgais, vīrišķīgais balsts? Es pateikšu – vai nu guļ dīvānā ar alu rokās, skatās teļļuku vai graiza datorspēles!

  • <cite class="fn">Gurķis</cite>

    Jā, un ko vispār sievietei ir tiesības saņemt no vīrieša? Kādas ir sievietes tiesības?
    Lūdzu, tik pat gudru rakstu studijā!

  • <cite class="fn">Signa</cite>

    Piekritu Gurkim Un ieprieks komentetajirm!

  • <cite class="fn">Balkis acii</cite>

    🙂
    Man piedur, ka sieviešu galvās darbi dalās tā: Vīriešu darbi un Kopējie darbi.
    Piem. Mašīnai tehniskā apskate, krāns pil, lampa izdegusi, slēdzene ieķīlējusi utt. Utt. + Tu vēl esi ģimenes apgādnieks. Skrien bērniem pakaļ uz dārziņu, jo viņai šodien nagi, rīt pilates utt. Un beigās tev vēl pasaka, tu pat savas zeķes nejēdz izmazgāt un pārmaiņas pēc traukus arī kādreiz varētu nomazgāt. Uz pauzes. Un nav jau grūti …. var arī nomazgāt. Vakarā kad gribi nokniebties, galva sāp, sodien negribu, kas tev visu laiku ir … sekss vien prātā!!!
    Es piekrītu ka ir memļaki, bet vīrietis kurš mīl savus bērnus automātiski ir labs arī pret bērnu māti un ģimenes vārdā dara visu. Problēma ir tur ka sieviete diezgan ātri izlaižas un nekad nekas nav gana labi…. stāsts nav par mani – mani ir divi draugi … viņu sievas nu aitas kas aitas. Nesaprotu kā viņi viņas iztur.

    • <cite class="fn">Manas domas</cite>

      Un ko tad ja ir otràdàk??? Ja sieviete ir tà kas dara visu un vecis pilnīgi neko??? Tad ari sieviete vainīga- nav ko ar tàdu sapīties, vai ne?! Bet nevienam jau uz pieres nav rakstīts, ka viņš ir alfonss… un kapēc ne nagi un mati un pilates??? Mums jābūt par jūsu estētisko baudījumu…. un ja pati pelnu, tad tă jau ir mana ziņa kā tērēju… un kapēc darba dalīšana, ja visu var darīt kopā… protu gan lampiņu nomainīt, gan aizdambētu kanalizāciju iztīrīt…. Manuprāt svarīgākais ir abpusēja cieņa… ja tās nav tad nekā nebūs… un kas attiecās iz intīmo dzīvi tai arī ir jābūt sabalancētai….un jăbūt noteikti kvalitatīvai ?

  • <cite class="fn">Minka</cite>

    Šis ir stāsts par mani- bērns, pati jauna, laulība dēļ bērna un vecāku iegribas. Pēc bērna- depresija, izplūdis ķermenis, milzīgs bardaks, nekādu interešu, pelēcība, atliktas lietas- skola, tiesības, personiskā izaugsme- un te pēkšņi attopies- gandrīz 30 un tu dzīvo labi, bet reālā sūdu bedrē. Apkārt vienas vienīgas kļūdas. Pēdējo 2 mēnēšu rezumē: zaudēti nepilni 9 liekie kg(no apmēram 20). Gaišāks mājoklis, tīrāks, tagad zinu, kas un kur stāv ? Darbā rezultāti uzlabojušies- pati priecīgāka, bet bet bet vīrs taisās aiziet, jo viņam apnicis, piegriezies, piebesījis- tas kā dzīvojām pēdējos 3 gadus. Un man pašai atvērusies čakra- gribu visu skaisti un labi, gribu panākumus un rezultātus!

  • <cite class="fn">Liga</cite>

    Te nu pamatīgi viss nocelts uz Sievieti.Ak nabaga virini .
    Bet kur paliek Sieviete?

  • <cite class="fn">padomnieks</cite>

    ,,ABIEM.LV Jūs esat pakaļas ! Uzrakstot komentāru jums nepatīk mana e-pasta adrese Savu e-pasta adresi es pārzinu labāk ,ne kā Jūsu pieņēmums . Tas ir stulbuma kalngals !

Pievienot komentāru