Skolā zēnu pazemoja mazā auguma dēļ. Viņš gribēja izdarīt pašnāvību. Lūk, kā rīkojās viņa māte!

Austrālijas Brisbenas pilsētas iedzīvotāja Jaraka Beilsa sociālajā tīklā “Facebook” pirms kāda laika ievietoja emocionālu video, kurā redzams, kā viņas deviņus gadus vecais dēls histēriski raud saistībā ar to, ka skolā viņu izsmej mazā auguma dēļ.

Kvadens piedzima ar ahondroplāziju, kas ir izplatītākais no pundurisma veidiem. Video sižetā mamma stāsta, ka klasesbiedri pastāvīgi ņirgājas par puiku, tāpēc viņš gribot izdarīt pašnāvību.

LASI VĒL: Populārās meitenes iegrūda viņu dubļu peļķē un smējās par to. Tas kas notika vēlāk lika visiem atvērt mutes no brīnumiem!

“Es tikko izņēmu dēlu no skolas, kur biju lieciniece bulingam, un tad piezvanīju direktoram. Es gribu, lai vecāki, skolotāji un visi pārējie zina, kā tas beidzas,” norāda puisēna māte.

Pēc viņas teiktā, klases biedrenes Kvadenam “glaudīja galvu kā kucēnam” un jokoja par viņa augumu.

“Dēls bija satriekts. Viņš ir ļoti stiprs un cenšas neizrādīt, cik tas [šāda attieksme] viņam ir smagi, bet man bija sāpīgi uz to skatīties. Mana sirds asiņoja, ” atklāj Beilsa.

Viņa atceras, ka pirmoreiz Kvadens mēģinājis izdarīt pašnāvību jau sešu gadu vecumā. Video materiālā zēns mātei saka: “Dod man virvi, es gribu sevi nogalināt.”

Māte tagad ir izņēmusi dēlu no skolas un plāno viņam organizēt mājapmācību.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru