Skolā zēnu pazemoja mazā auguma dēļ. Viņš gribēja izdarīt pašnāvību. Lūk, kā rīkojās viņa māte!

Video sižets ātri kļuva virāls, iegūstot vairāk nekā sešus miljonus skatījumu un 140 tūkstošus repostu. Komentētāji bombardē ģimeni ar vēstījumiem, kuros pauž atbalstu mātei un dēlam un apbrīno viņu drosmi.

Uz šo stāstu reaģējušas arī vairākas Austrālijas slavenības. Nacionālās regbija līgas spēlētājs Latrels Mičels tikās ar Kvadenu un pat uzaicināja viņu uz kādu no mačiem. Tāpat kā Kvadens arī Latrels ir Austrālijas aborigēns.

LASI VĒL: Viedi padomi no ebrejiem, kā kļūt par lielisku māti! Iesakām izlasīt visām sievietēm!

Bet vistālāk par visiem gāja amerikāņu stāvkomiķis Breds Viljamss, kurš arī ir punduris.

Viņš izveidoja līdzekļu vākšanas vietni “GoFundMe”, rakstot: “Es vēlos, lai Kvadens zinātu, ka mēs necietīsim uzbrukumus viņam un ka viņš ir brīnišķīgs cilvēks, kurš ir pelnījis prieku. Es gribu nopirkt Kvadenam un viņa mammai aviobiļetes uz Ameriku, izmitināt viņus labā viesnīcā un aizvest uz Disnejlendu”.

Tikai dienas laikā Viljamss savā fondā savāca apmēram 200 tūkstošus ASV dolāru. Līdzekļus, kas paliks pāri pēc ceļojuma organizēšanas Kvadenam un viņa mātei, viņš apsolīja nosūtīt labdarības organizācijām, kas cīnās pret bulingu un mobingu.

LASI VĒL:Amerikāņu skola atjaunoja miesas sodus – pēc vecāku lūguma! Lūk, kā viņi to paskaidroja 

Uzziņai: ja psiholoģisko vardarbību, atklātu agresiju, iebiedēšanu veic kolektīvi (tad tas ir mobings, no angļu vārda “mob” – pūlis, bars), bet tad, ja atsevišķa konkrēta persona (tad tas ir bulings, no angļu “bully” – huligāns).

avots: facebook.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru