Šķiet, ka jaunā fizisko personu datu aizsardzības regula (iespējams tās interpretācija) tikai vēl uzņem absurda drāmas apgriezienus

Kāda Facebook lietotāja dalījusies ar satriecošu ziņu, kas ievērojami pabojājis viņas garastāvokli, kavējis milzum daudz laika un tik un tā nav devis nekādus rezultātus. 

Vakar ģimenes ārsts manam dēlam izrakstīja norīkojumu veikt asins analīzes, ko arī turpat uz vietas E.Gulbja laboratorijā gribējām izdarīt.
Diemžēl, pirmais mēģinājums izrādījās nesekmīgs, jo bērnam, kuram vēl nav 14 gadu, līdzi vajagot vecākus un personu apliecinošu dokumentu. Vecāki bija, bet personu apliecinoša dokumenta nebija.
Šodien taisījām otro piegājienu E.Gulbja laboratorijas Alfas filiālē, abi “apbruņojušies” ar personu apliecinošiem dokumentiem (ID kartēm), turklāt izstāvot pietiekoši garu rindu! Kad pienāca mūsu kārta – atkal nekā, jo ar manu ID karti bija par maz, tajā nav (un nevar būt!) ierakstīts mans dēls, bija vajadzīga mana pase, kurā bērns ierakstīts. Teicu, ka manā pasē bērns vienalga nav ierakstīts, uz ko man atbildēja, ka tad vajagot dzimšanas apliecību.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru