Šīs Zodiaka zīmes ir grūti mīlēt – antimīļāko varoņu horoskops

Katrs cilvēks ir īpašs savā veidā. Bet starp visiem cilvēkiem dažas Zodiaka zīmes ir sarežģītākas mīlas attiecībās. 

Mēs sarindojām visas Zodiaka zīmes secībā, sākot no pašas pašpietiekamākās un sausākās līdz pat mīlošākajai un uzticīgākajai.

P.S. Ja jums ir savas idejas, būsim priecīgi par tām uzzināt komentāros.

  1. Jaunava

Jaunava – pati pašpietiekamākā no visām Zodiaka zīmēm. Vairumā attiecību viņa ir analītiska, gandrīz vadoša pozīcija. Jaunava automātiski tur cilvēkus izstieptas rokas attālumā, kamēr nepārliecinās, ka viņiem var uzticēties. Jaunava mīlestībā  nav pati vieglākā personība. Lai Jaunava kādu iemīlētu, viņai ir jāmazina sava aizsardzība un jāspēj atklāties, kas viņai nav raksturīgi. Tiklīdz viņa to izdarīs, atklāsies viņas brīnišķīgā puse.

  1. Skorpions

Skorpions- karaliene / karalis, kurš nezina, ko pats vēlas. Te viņš ir auksts, te apdedzinoši karsts, tāpēc viņu ir gruti paredzēt. Skorpions var neticami nogurdināt, tāpēc viņš tik ātri izbeidz attiecības. Kamēr Skorpions nepieaugs emocionāli, viņš nebūs gatavs reālām attiecībām.

  1. Strēlnieks

Strēlnieks – enerģiska, impulsīva un brīvību mīloša Zodiaka zīme. Savā ziņā tas padara viņu par interesantu partneri, ar kuru nekad nebūs garlaicīgi. Taču, no otras puses, viņš praktiski nekad neapstājas pie kaut  kā viena.  Viņš ir pastāvīgā kustībā, jaunu piedzīvojumu un adrenalīna meklējumos. Viņam ir grūti palikt vienā vietā un nekustība un vienkārši eksistēšana uzdzen viņam šausmas. Un tas nenāk par llabu attiecībām. Strēlnieks sajutīs, ka ir saticis savu otro pusīti vien tad, ja viņa pratīs tikt tam līdzi.

  1. Ūdensvīrs

Ūdensvīrs – noslēpumaina personība. Viņam nav raksturīgi atklāties un ielaist savā pasaulē cilvēkus. Mīlestību pret ūdensvīru sarežģi tas, ka viņš vienmēr ietur distanci ar lielāko vairumu cilvēku. Ūdensvīram ir vajadzīgs cilvēks, kuram viņš var patiesi uzticēties, jo ir viegli ievainojams un justies komfortabli,  lai iemīlētos un mīlētu.

  1. Mežāzis

Mežāzis – praktisks darbaholiķis. No viņiem iznāk labi un uzticami darbinieki, un tas nozīmē, ka visas attiecības viņi uztver kā biznesa projektu. Neviens partneris nevēlas, lai viņu pētītu zem mikroskopa un izvērtētu visus viņa plusus un mīnusus. Mežāzim ir jāiemācās uzticēties savai sirdij tāpat kā galvai, lai atrastu īstu un patiesu mīlestību.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru