Šīs Zodiaka zīmes ir grūti mīlēt – antimīļāko varoņu horoskops

  1. Dvīņi

Dvīņi ir neizlēmīgi un ārkārtīgi emocionāli. Zināmā mērā attiecībās ar viņiem tas var nogurdināt, taču viņi arī mīl no visas sirds un tic tam, ko jūt. Kad Dvīņi mīl, viņi iedziļinās visā. Partnerim viņi atdot sevi visu. Tāda mīlestība un pieķeršanās  var pat biedēt, taču tāds neaizsargātības līmenis nav pieejams katram.

  1. Lauva

Nav zīmes, ka būtu dinamiskāka un aizraujošāka par Lauvu. Lauva ir ārkārtīgi neatkarīgs un pārliecināts par sevi, tāpēc Lauvas partnerim ir svarīgi, lai viņš saprastu – Lauvai jūs neesat nepieciešams. Viņš tā pievelk pie sevis, ka veltīgi ir pretoties ar viņu neaizrauties. Lauva – koša un dzirkstoša vakara zvaigzne un nav brīnums, ka visi viņu mīl.

  1. Auns

Aktīvs, aizrautīgs un kaislīgs. Auns padarīs savu partneri par pasaules centru. Viņa prioritāte būs uzmanība, ko viņš veltīs savam izredzētajam un Auns darīs visu, lai viņš partnerim būtu viss. Viņš atbalstīs, piedāvās stipro plecu, kad partnerim tas būs nepieciešams. Kurš gan spēj atteikties no tādām attiecībām?

  1. Vērsis

Nav zīmes, kas būtu uzticamāka un stabilāka par Vērsi. Ja viņš mīl, tad uz ilgu laiku. Viņš ir pašaizliedzīgs un uzticīgs tam , kuru mīl. Vērsis neko neslēpj, palietot līdz galam atklāts ar savu otro pusīti. Šāda veida uzticība ir ļoti reta, tāpēc, ja jūs atradīsiet tādu cilvēku, nelaidiet viņu vaļā.

  1. Svari

Viss, ko vēlas Svari – lai visi būtu apmierināti un laimīgi. Tas attiecas uz visiem cilvēkiem zemes virsū, un īpaši uz tiem, kurus viņi mīl. Svari darīs visu iespējamo, lai pārliecinātos, ka viņu partneris ir laimīgs. Viņus ir viegli mīlēt, jo Svari dāvā jums gaišas un neuzpērkamas sajūtas, kuras gribās atdot trīskārši atpakaļ.

  1. Zivis

Zivīm, visticamāk, ir pati lielākā mīlošākā sirds starp visām Zodiaka zīmēm. Viņas dziļi izjūt katru emociju, un viņām nav grūti pateikt to, ko viņas vēlas un grib no tiem, kurus mīl. Zivis liek kārtis galdā. Viņas neko neslēpj. Viņas iet cauri ugunij un ūdenim, atgriežoties pie tiem, kurus mīl un šāda mīlestība dzīvē ir tikai viena.

  1. Vēzis

Vēži – pārāk aprūpējošas un jūtīgas būtnes, kuras mīl bez robežām. Viņi prot piedot un būs pacietīgi. Vēži ir tie uz kuriem jūs varat paļauties jebkurā diennakts laikā. Vēzis lieliski prot ilustrēt, kādai būtu jāizskatās mīlestībai un kā mums būtu vienam otru jāmīl.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru