Šis tautas līdzeklis pret kakla sāpēm padzīs angīnu nieka 4 stundu laikā! Slimības simptomi pazudīs kā nebijuši!

BIETES LIETOŠANA ANGĪNAS GADĪJUMĀ

Novērš iekaisumu un mazina kakla pietūkumu.

Rada manāmu pretmikrobu iedarbību.

Mazina sāpju sindromu.

Stiprina imunitāti.

Paaugstina kapilāru elastīgumu un normalizē asinsapgādi.

Mīkstina korķus un strutas.

Biešu terapija ir ārkārtīgi vienkārša. Vajag vien iegādāties biešu sulu, kuru var iegūt ar sulu spiedes, blendera vai rīves palīdzību, un rezultāts neliks uz sevi ilgi gaidīt.

LASI VĒL: Sajauciet kopā banānus, medu un ūdeni, lai atbrīvotos no klepus un bronhīta!

LIETOŠANA:

Šī laikam ir visiedarbīgākā recepte. Samaisi 200 ml biešu sulas ar 1 ēdamkaroti ābolu etiķa. Iegūto “kokteili” uzsildi mikroviļņu krāsnī līdz 30–35 °C. Skalo kaklu ne retāk kā 6 – 7 reizes diennaktī, līdz pilnīgai izveseļošanās.

Strutu posmā ieteicams kaklu skalot ar biešu un sīpolu sulu šķīdumu. Biešu sulu atšķaida ar ūdeni vienādās proporcijās. 150 ml maisījuma pievieno 1 ēdamkaroti sīpola sulas. Skalošana ar tādu šķīdumu jāveic ne biežāk kā ik pēc 3 stundām.

Starp citu, biešu sula – tas ir lielisks līdzeklis pret rinītu! Samaisi sulu un ūdeni vienādās daļās, pievieno nedaudz medus. Iepilini 4 pilienus katrā nāsī 4 reizes diennaktī. Tādu ārstniecisko procedūru veic 6 – 7 dienas.

LASI VĒL: Jods un pārtikas soda, lai vienmēr ir pie rokas

Šī recepte ir neaizvietojama vīrusa angīnas gadījumā. Samaisi 100 ml biešu sulu, 100 ml ūdens un 1 tējkaroti citrona sulas. Ar tādu maisījumu skalo slimo kaklu ne mazāk kā 5 – 6 reizes diennaktī.

Biežu saslimšanas recidīvu gadījumā ieteicams lietot biešu novārījumu iekšķīgi.  1 kg nomazgāta un nenotīrītu dārzeņu vāra 2 litros ūdens. Kad bietes ir kļuvušas mīkstas, novārījumu nolej atsevišķā traukā. Tāds novārījums jālieto pa 50 ml 3 reizes diennaktī, kā arī ar to ir jāskalo kakls. Līdzekli glabā ledusskapī, un pirms lietošanas nedaudz uzsildi! Jau 1 mēnesi pēc tādas terapijas tu sajutīsies daudz veselāks un varēsi pavisam viegli tikt galā ar nepatīkamajām sajūtām.

Kaklu skalot ar līdzekļiem no bietēm var pilnīgi jebkurš, izņemot tos cilvēkus, kuriem ir paaugstināts jūtīgums pret noteiktām sastāvdaļām. Bet novārījums jālieto uzmanīgi, it īpaši tiem, kuriem ir gastrīts, urolitiāze, diabēts un osteoporoze!

Ja raksts tev bija noderīgs, tad noteikti padalies ar saviem draugiem.

Avots: zacep.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru