Šis produkts ir balzāms pret novecošanos un notievēšanai! Un galvenais – tas nav dārgi…

00

Ir iespējams ieekonomēt lielu naudas daudzumu, ja rūpīgi ieskatās tajā, ko iespējams atrast mājās, piemēram, ledusskapī. Reizēm tas var būt parasts gurķis vai arī ola, taču mēs šoreiz parunāsim mazliet vairāk par piena sūkalām.

Ļoti daudzi diemžēl nenovērtē šo lielisko produktu, lai gan tā sastāvā ir ļoti daudz neaizvietojamu komponentu: laktoze, olbaltumvielas, A, C, E un B grupas vitamīni, veselīgās skābes, magnijs un kālijs.

LASI VĒL: Kas notiks ar tavu ķermeni, ja no rīta sāksi dzert kefīru ar linsēklām. Esi vesels!

Tieši šo sastāvdaļu dēļ, piena sūkalas plaši tiek izmantotas kosmetoloģijā un ārstniecībā. Vēl joprojām neticat mums? Tad izmēģiniet paši mājās lietojamu piena sūkalu balzāmu.

000

Ja tīrīsiet organismu ar piena sūkalu palīdzību, palīdzēsiet izvadīt šlakvielas un toksīnus. Tas viss norisinās pateicoties laktozei, kas nodrošina labvēlīgu zarnu mikrofloru, kā arī uzlabo gremošanas trakta darbību. Šāda organisma attīrīšana samazinās vēdera pūšanos un arī turpmāk novērsīs kaitīgo pūšanas baktēriju veidošanos.

Iesakām piena sūkalas lietot tiem, kam ir liekais svars. Pēc pirmā skata var šķist, ka piena sūkalas ir ļoti primitīvs produkts, taču tas spēj uzlabot organisma vielmaiņu, liekot tam “pamosties” un darboties, tādā veidā palīdzot samazināt lieko svaru.

LASI VĒL: Ņujorkā aizliegts melnais saldējums. Kāpēc tas ir kaitīgs veselībai

Imunitātes nostiprināšana – vēl viens pozitīvs aspekts tiem, kas jau iekļāvuši piena sūkalas savā ikdienas ēdienkartē. Regulāri lietojot uzturā šīs sūkalas, iespējams nodrošināt organismu ar lielu daudzumu vitamīnu, kas arī palīdzēs uzturēt ķermeni veselu, paaugstinot tā spējas pretoties dažādām slimībām. Iesakām katru rītu pirms brokastīm izdzert glāzi piena sūkalu.

Lai lasītu turpinājumu – šķir nākošo lapu 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru