Šis onkoloģiski slimais mazulis pats uztaisīja rotaļlietas, lai savāktu naudu ārstēšanai

“Es esmu pilnībā pārliecināta, ka Ziemassvētku Vecītis gāja garām tieši tajā brīdī, kad mēs ar dēlu taisījām rotaļlietas”, – stāsta Aļona.

Mamma ļoti centās savākt vajadzīgo summu, kas bija nepieciešama ārstēšanai. Viņa bija televīzijā, vērsās fondos, bet palīdzību nesaņēma. Tad ģimene nolēma pārdot vienīgo dzīvesvietu, lai glābtu dēlu.

“Es aizbraucu uz Ukrainu, lai pārdotu savu dzīvokli. Un pēkšņi banka sāka man sūtīt ziņojumus. Es nespēju noticēt savām acīm, bet uz mūsu kontu sāka nākt nauda. Nevienaldzīgi cilvēki Krievijā, Ukrainā, Izraēlā, Vācijā, Baltkrievijā sūtīja mums naudiņu”, – dalījās puisēna mamma.

Izrādījās, ka Svetlana Kacuba no Izraēlas savā sociālā tīkla Facebook lapā izvietoja rakstu par Andrjušu. Sieviete stāstīja par puisēnu, kurš taisa rotaļlietas, lai savāktu līdzekļus ārstēšanai. Daudzi atsaucās saucienam pēc palīdzības. No dažādām valstīm sāka nākt pasūtījumi rotaļlietām un nauda. Tas ir īsts brīnums, jo tikai 5 dienu laikā izdevās savākt visu nepieciešamo summu! Zēnam un viņa ģimenei parādījās cerība uz dzīvību!

Saucienam pēc palīdzības atsaucās cilvēki no visas pasaules!

“Pateicoties jūsu atbalstam, lūgšanām, palīdzības, mēs pabeidzām ārstēšanu! Šīs nedēļas sākumā mēs aizbraucām uz pārbaudi Gomļā, tāds brauciens būs desmitiem reižu tuvāko 5 gadu garumā. Bieži dzirdu: “Nu ko, viss beidzies? Tagad dzīvojiet tāpat, kā agrāk!” Dzīve ir pilnībā mainījusies, bet secinājums ir viens – “Elpot ar pilnu krūti! Novērtēt katru dzīves minūti! Būt blakus, neskatoties ne uz ko!” – nesen uzrakstīja puisēna mamma, Aļona Semilet.

Tagad Andrejs ir mājās, viņš ir kopā ar savu ģimeni.

“Uz mājām nāk skolotāja, kur mācās kopā ar Andrjušu. Pirmo laiku dēls mācīsies attālinātu, nedaudz vēlāk pāries uz parasto skolu. Pēc tam iestāsies universitātē. Domāju, ka no dēla sanāks lielisks ārsts vai pilots” – dalījās Aļona.

Pats pirmais sniegavīriņš novietots mājās goda vietā.

“Šo sniegavīriņu nopirka, pārskaitīja naudu par viņu. Bet pircējs atstāja to mums kā simbolu”,  – ar asarām acīs stāsta Andrjušas mamma.

Nekad nepadodieties! Ticiet labajam, nenolaidiet rokas, pamēģiniet izlabot situāciju, un tad visapkārt sāks notikt brīnumi.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru