Šīm trim zodiaka zīmēm, ar vislielāko iespējamību, 2018. gadā gaidāms izrāviens karjerā

Dažiem cilvēkiem veicas vairāk par pārējiem. Tie izceļas romantiskā jomā, ģimenes dzīvē, biznesā.

Tomēr tas nav tikai viņu nopelns vien, vienkārši katru gadu zvaigznes un planētas savienojas īpašā veidā, dāvājot veiksmi un panākumus vieniem un sarežģījot dzīvi citiem. Un tā – lūk, kurām Zodiaka zīmēm 2018. gadā veiksies karjeras dzīvē:

Auns

Aunu sagaida divi veiksmīgi gadi savā biznesā. Saturns jūsu zīmē atradīsies divus gadus, un pusgad Mežāža zīmē jūsu 10. godalgu, apbalvojumu un sasniegumu mājā. Tas nozīmē, ka jūsu uzmanība būs koncentrēta uz to, kas jūs esat, un kas vēlaties būt, un, ja starp to, ko jūs vēlaties, un to, kas jums ir, ir pārāk liela sprauga, tad jūs izdarīsiet visu, kas vien ir jūsu spēkos, lai stāvokli izlabotu.

Jūs sapratīsiet, ka jums nevajag tērēt laiku, gaidot panākumus, un 2018. un 2019. gadā cieši tiem pietuvosieties. Tas var veikt nelielas korekcijas jūsu patreizējos ienākumus, bet galarezultāts atgriezīs jums visu iztērēto simtkārtīgi, kad jūs apkārtējiem pierādīsiet, cik ļoti neaizstājams esat savā darbības sfērā. Esiet gatavi pakāpties pa karjeras kāpnēm ptad, ja tāpēc nedaudz cietīs jūsu mīlas dzīve.

Strēlnieks

Saturns tikko ir iegājis jūsu otrajā nopelnīto ienākumu mājā. Saturns ir pazīstams kā disciplīnas planēta, bet dāvanas, kuras jūs iegūstat no gūtajām mācībām, pilnībā attaisno jūsu nestos upurus. Saturna atrašanās jūsu otrajā mājā nozīmē, ka jūs, visticamāk, gūsiet priekšroku, atrodot papildus ienākumu avotu. Šajā gadā jūs izvēlēsieties praktiskāku pieeju naudai un īpašumam, ieguldot savu naudu tā, kā jūs parasti to nekad neesat darījuši.

Jūs uzzināsiet par jaunām iespējām efektīvi izmantot savus resursus, lai gūtu papildus peļņu, un pastāv iespēja, ka jums tas izdosies tik ļoti labi, ka jūs iegūsiet finansiālu brīvību, izmantojot to, kas jums ir.

Zivis

Saturns tikko ir pametis jūsu 10. slavas un godalgu māju, un milzīgais progress, kuru jūs esat sasniedzis, veidojot savu reptuāciju savā karjerā, tagad sāk atmaksāties. Jūs varat sajust, ka gada sākums ir nedaudz palēnināts, bet šī gada otrajā ceturtdaļā, apmēram aprīlī, notikumi sāks ārkārtīgi ātri attīstīties.

Koncentrējieties uz projektiem, kuri jums ir patiešām svarīgi, un neuztraucieties par sīkumiem, kuri jūs nesatrauc vai arī nesniedz jums prieku. Šajā gadā jūs sāks interesēt cilvēki, ar kuriem jūs varat sadarboties radošā ziņā, lai pievērstu sev uzmanību. Virzieties uz savu sapni un esiet, kas vien vēlaties!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru