Sieviete, kurai bija alerģija pret grūtniecību! Paskatieties, kas notika ar viņas vēderu…

Sammeras grūtniecība ilga jau 30 nedēļas, kad pēkšņi viss viņas ķermenis tika noklāts ar sarkaniem izsitumiem. Kad viņa vērsās pie ārsta pēc palīdzības, uzzināja kaut ko ārkārtīgi šokējošu – viņai bija alerģija pret savas pašas bērnu!

Tā ir ļoti reta kondīcija, kuru dēvē par polimorfiem izsitumiem. Viņas vēders, mugura un citas ķermeņa daļas tika noklātas ar violetiem un sārtiem plankumiem.

Internetā viņai izdevās atrast citas tādas pašas mammas, taču tik smags gadījums, kā Sammerai, nebija nevienai.

Kad Sammera un viņas vīrs Daniels uzzināja par gaidāmo bērniņu, viņi no priekiem atradās teju septītajās debesīs. Teju astoņus mēnešus viss bija vislabākajā kārtībā, tādēļ šādu simptomu parādīšanās viņos izsauca neko citu kā stresu un šoku. 37 gadus vecās sievietes sāpes kļuva tik neizturamas, ka viņu nācās hospitalizēt. Lai atvieglotu topošās māmiņas sāpes, ārsts izrakstīja medikamentus un speciālu dermatoloģisku ziedi.

Kad šie līdzekļi viņai vairs nepalīdzēja, Sammmera devās auzu pārslu vannās. Tā kā auzās ir ļoti augsts lipekļa saturs, tās spēja nomierināt un atsvaidzināt ādu. Šādas vannas ieteicamas arī jebkādu ekzēmu gadījumā.

Diemžēl arī auzas vairs nespēja palīdzēt…

Taču sievietes ciešanas nebija veltīgas, jo viņai piedzima vesels puisēns, kurš pašlaik jau ir nosvinējis savu piekto dzimšanas dienu. Par laimi šī alerģiskā reakcija vairs neatgriezās, jo Sammerai pēc tam bija vēl pāris grūtniecības.

Sammera atceras, ka tas bija kaut kas briesmīgs. Viņai viss kasījās, nekas nepalīdzēja – sievietei likās, ka šīs mokas nekad nebeigsies! Pēc dzemdībām izsitumi paši no sevis sāka lēnām pazust.

“Pats briesmīgākais bija tas, ka es pat dušā nevarēju ieiet. Līdzko izsitumi nonāca kontaktā ar ūdeni, tie sāka aizvien trakāk un trakāk kņudēt un sāpēt, padarot katru došanos mazgāties par visīstāko pārbaudījumu manai izturībai! Pats smieklīgākais bija tas, ka, līdzko ierados slimnīcā, pie manis nāca mediķis pēc mediķa, jo viņu praksē nekas tāds vēl nebija piedzīvots.”

Izsitumi pilnībā pazuda jau dienu pēc Īzaja dzimšanas.

Neskatoties uz visu piedzīvoto un iespēju, ka šie izsitumi varētu atgriezties, Sammera dzemdēja arī otro un trešo dēliņu. Ārsti gan minēja, ka šādi parasti gadās tieši pirmās grūtniecības laikā.

Trīs bērnu māmiņa atzīst, ka atmiņas uzjundī tikai tad, kad viņa apskatās bildes. Par laimi viss nepatīkamais, kas tika piedzīvots, veiksmīgi sāk izgaist no sievietes atmiņas.

Dalieties arī ar citiem lasītājiem!

Avot: marketium.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru