Sieviete iedzēra vīnu, tāpēc atstāju savu auto stāvvietā. No rīta viņa atrada zīmīti

Paula Šulca ar vīru atpūtās restorānā. Viņi iedzēra mazliet vīna un vakarā, lai neriskētu un nesēstos pie stūres alkohola reibumā, nolēma braukt ar taksi.

Kad Paula nākamajā rītā atgriezās restorānā, lai paņemtu savu automašīnu, uz vējstikla bija ļoti jauka un iedvesmojoša zīmīte. Paula atļāvās ar šo fotogrāfiju padalīties savā Facebook lapā, un ieraksts burtiski uzspridzināja tīklu! Lūk, ko viņai rakstīju, restorāna menedžeris:

“Dārgais Viesis,

Paldies par to, ka jūs atstājāt mašīnu mūsu stāvlaukumā uz nakti. Mēs esam ļoti pateicīgi jums par to, ka jūs nesēžaties pie stūres reibumā. Lai apliecinātu savu cieņu pret šādu atbildīgu izturēšanos jūs saņemat vaučeru, ar ko varat saņemt mūsu restorānā puskilogramu pasakaini garšīgu vistas spārniņu. Novērtējat dzīvi un lai jums izdodas labas brēvdienas! ”

Džejs Mak Lians, tas pats menedžeris, kurš uzrakstīja šo vēstuli, saka, ka iedomājās atstāt šādas zīmītes, lai motivētu cilvēkus nebraukt pie stūres reibumā. Vīrietis uzskata, ka ar iereibušiem vadītājiem vajag cīnīties, pirmām kārtām ar pozitīvu motivāciju un labu piemēru.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru