Šī Šeherizādes maska izlīdzina pat dziļās grumbas. Skaista un jauna āda burtiski mirdz

Šo masku dēvē par mūžīgās jaunības vai Šeherezādes masku, tāpēc ka – saskaņā ar leģendu – to izdomāja tieši vecākā, valdnieka Šihrijana, meita, un tas palīdzēja viņai saglabāt jaunību un skaistumu uz ilgiem gadiem.

Maska ļoti populāra starp austrumu skaistulēm jau ļoti ilgus gadus. Viņas noslēpums – paipalu olas. Tieši paipalu olas ir šīs lieliskās maskas pamatsastāvs. Maska tik rūpīgi un intensīvi iedarbojas uz ādu, kas neļauj veidoties krunciņām, bet ja tādas jau ir, tad gandrīz bez pēdām izlīdzina sīkās krunciņas un stipri samazina dziļās.

Paipalu olās ir bezgala daudz barības vielu un terapeitisu līdzekļu. Salīdzinājumā ar vistas olām, viens grams paipalu olu satur vairāk vitamīnu: A vitamīnu 2,5 reizes bairāk, B1 — 2,8 un B2 — 2,2 reizes vairāk.

Pēc satura, tādu neaizvietojamu aminoskābju, kā treonīns, tirozīns, lizīns, glicīns un histidīns, paipalu olās ir daudz vairān nekā vistu olās. Kā zināms, tirozīns spēlē nozīmīgu lomu metabolismā un ietekmē pigmenta veidošanos, kas savukārt veicina veselīgu ādas krāsu.

Tātad, lai paildzinātu jaunību, pagatavojat, un lietojat šādu masku 1 reizi nedēļā. Uzstādat to sev par pienākumu un jūsu āda būs pateicīga, bet izskatīsaties stipri jaunāka par savām vienaudzēm.

Recepte ir ļoti vienkāršs, bet vajag mazliet variēt, atkarībā no ādas tipa.

Šķir nākošo lapu, lasi turpinājumu, uzzini brīnumainās maskas sastāvdaļas un pagatavošanas gaitu

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru