Šie produkti traucē jūsu vēderiņam beidzot kļūt plakanam! Izslēdziet tos no savas ēdienkartes tūlīt pat!

  1. Košļājamā gumija

Kad mēs košļājam košļājamo gumiju, mūsu smadzenes un kuņģis saņem signālus, kas stimulē gremošanas procesu. Turklāt košļājamā gumija izraisa pārāk daudz skābes kuņģī, kā rezultātā cilvēks sāk just spēcīgu izsalkumu.

  1. Sāls un cukurs

Atcerieties šo vienkāršo noteikumu: cukuru un sāli var lietot ēdienos, bet tikai ļoti mazos daudzumos. It īpaši tas attiecas uz tiem, kuriem ir augsts asinsspiediens. Turklāt produkti ar augstu nātrija saturu ne tikai kaitē mūsu veselībai, bet arī aiztur organismā šķidrumu. Tāpēc pārmērīga sāls un cukura lietošana viennozīmīgi traucē jums tikt vaļā no tauku slāņiem uz vēdera.

  1. Ātri pagatavojamie ēdieni

Nevienam nav noslēpums, ka fast food  ir pārāk daudz kalorijām bagāts ēdiens, kas spēj izraisīt problēmas ar veselību. Ja tas vēl joprojām nav jūs pārliecinājis atteikties no šiem ēdieniem, tad vienkārši ziniet, ka fast food un plakans vēderiņš ir divas nesavienojamas lietas!

Lasi vēl: Diēta “- 1 kilograms dienā”. To jau pamēģinājušas visas manas draudzenes… Rezultāts tevi šokēs!

  1. Majonēze

Ja jūs esat majonēzes, kā arī daudzu dažādu mērču mīļotājs, kas veidotas uz majonēzes bāzes, tad jums ir jāzin, ka šī piedeva satur  ne mazāk kā 80 % tauku. Labāk nomainiet savu mīļāko majonēzi salātos ar citronu sulu, liesu krējumu vai dabīgu tomātu pastu.

  1. Frī kartupeļi

Lai kā arī jums negaršotu šis ēdiens, atsakaties no tā pēc iespējas ātrāk. Eļļā cepts kartupelis, tāpat kā jebkuri citi cepti produkti, ir īsts sūklis, kas uzsūc sevī piesātinātos taukus. Iespējams, jums negribēsies tam ticēt, bet piesātinātie tauki ietekmē smadzeņu funkcionalitāti tādā veidā, ka tās pārstāj saprast, kādam ir jābūt jūsu “pareizajam” svaram dotajā brīdī. Tas noved pie tā, ka jūs varat apēst milzīgu porciju kartupeļu, to pat nemanot.

  1. Saldējums

Tas ir pietiekoši acīmredzami, vai ne? Produkti, kas satur daudz cukuru, neizbēgami pārvēršas par abdominālajiem (vidukļa) taukiem, kas ir viskaitīgākie tauku cilvēka organismā.

Lasi vēl: Tikai 2 krūzes dienā nedēļu no vietas un jums būs pilnīgi plakans vēders!

  1. Pupiņas un citi pākšaugi

Pat slaidiem cilvēkiem var būt izvērsts vēderis tādu produktu dēļ, kuri izraisa vēdera pūšanos. Ja jums ir tāda problēma, tad vienkārši izvairaties no tādām pupiņām un citiem pākšaugiem, kā arī atrodiet sev piemērotu veidu, kā paātrināt gremošanu.

  1. Cukura aizvietotāji

Produkti, kuri satur cukura aizvietotājus, ir efektīvi tikai diabēta slimniekiem. Šie saldie produkti joprojām sniedz savu artavu jūsu vēdera izmēra veidošanas procesā.

Tagad jūs zināt top 10 produktus, kas ir jūsu plakanā vēderiņa ienaidnieki. Izslēdziet tos no savas ēdienkartes  un rezultāts nebūs ilgi jāgaida!

Avots: zacep.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru