Šī spēle palīdzēs atbrīvoties no atkarības – rokas nost no tālruņa

Tikāmies ar draugiem nosvinēt dzimšanas dienu, vai sapulcējāmies ar kolēģiem neformālu vakariņu laikā, vai vakariņojam ar ģimeni, bet pie galda — klusums … Diemžēl tāda situācija ir pazīstama mums visiem.

Tā vietā, lai savā starpā sarunātos, daudzi cilvēki vienkārši nespēj atrauties no sava mobilā tālruņa ekrāna. Kā rāda aptaujas, cilvēki šodien vienkārši neizlaiž telefonu no rokām un pārbauda to no 150 līdz 300 (!) reizēm dienā. “Es vienkārši pārbaudīt laiku…” — un lūk, cilvēka vairs nav ar mums. Ja jums arī tāda situācija ir nepatīkama, ir pienācis laiks pievienoties kustībai, kura tagad sāk izplatīties visā pasaulē – par dzīvās sarunas atgriešanu, un piedāvāt cilvēkiem spēlēt šo spēli.

Šās spēles “Tornis no telefoniem”‘ noteikumi ir ārkārtīgi vienkārši: saliekam telefonus kaudzē un aizmirstam par tiem! Kas pirmais paņems telefonu rokās — apmaksā vakariņu rēķinu. Var izdomāt arī citu “sodu”. Tāpēc, lai nevajadzētu tērēties, vai kā savādāk atpirkt savu nodarījumu, atceramies, cik patīkami parunāties ar draugiem, skatīties viens otram acīs un pasmieties par jokiem. Uzspēlēsim?

Šķir nākošo lapu un noskaties video

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru