Lai pagatavotu šo pasakaini garšīgo šokolādes pīrāgu, tev būs nepieciešams maz laika un maz produktu. Cepts tas tiek bez jebkādām papildus pēršanām. Par tādu garšīgu saldumu daudzi ir gatavi pārdot savu dvēseli…
Pīrāgs iznāk iekšpusē mitrs, bet ārpusē ar kraukšķīgu garoziņu. Tas ir jebkura šokolādes mīļotāja atradums!
Mitrais šokolādes pīrāgs
Sastāvdaļas
- 1 ½ glāze kviešu milti
- 4 ēdamkarotes kakao pulveris
- 1 tējkarote dzeramā soda
- 1 ēdamkarote citrona sula
- ¼ glāze augu eļļa
- 200 grami pūdercukurs
- ½ paciņa vaniļas cukura
- 1 šķipsniņa sāls
- ½ tējkarote kafija
Pagatavošana
- Bļodā samaisi visas sausās sastāvdaļas: miltus, sāli, dzeramo sodu, kakao pulveri. Citā traukā samaisi augu eļļu ar cukuru, pēc tam pievieno šķīsto kafiju, citrona sulu un ūdeni. Ar mikseri sakul līdz cukurs ir pilnībā izkusis. Ielej sauso maisījumu šķidrajā mīklas daļā un rūpīgi samaisi ar miksera vai putojamās slotiņas palīdzību.
- Kakao tu vari aizstāt ar tumšās šokolādes plāksnīti. Tad vajadzēs šokolādi izkausēt un pievienot gatavajai mīklai.
- Cepeškrāsni uzsildi līdz 180 grādiem. Apsmērē cepšanas formu ar sviestu un viegli apber ar miltiem. Izlej formā sagatavoto mīklu un liec cepties uz aptuveni 40 – 45 minūtēm.
- Gatavo pīrāgu atdzesē. Labu apetīti!
Tu vari to sagriezt un pa vidu iesmērēt jebkādu krēmu, apbērt ar pūdercukuru vai rīvētu šokolādi. Pīrāgi pasniedz ar nesaldinātu tēju, jo pīrāgā cukurs ir vairāk kā pietiekami.
Avots: takprosto.cc
[…] LASI VĒL: Šī recepte ir atklājums saldummīļiem. Tik garšīgu šokolādes pīrāgu tu vēl nebūsi mēģi… […]