Šī eļļa nogalina pat kandidozes sēnīti! Un vēl 7 iemesli, lai iekļautu to savā ikdienas ēdienkartē

4. Kokosriekstu eļļa samazina sirds saslimšanu risku. Pētījums, kas veikts uz polinēziešiem, kuri 60 % kaloriju savā ēdienkartē saņem no kokosa augiem, parādīja, ka šie cilvēki praktiski nemaz necieš no sirds saslimšanām. Papau-Jaungvinejas iedzīvotājiem, kuri kokosriekstus lieto katru dienu, arī netika atklātas nekādas sirds saslimšanu vai insulta pazīmes.

Kāpēc nepieciešams pievienot 2 ēdamkarotes šīs eļļas savā ēdienkartē

LASI VĒL: Kafija būs daudz veselīgāka, ja tai pievienosiet šo sastāvdaļu!

5. Kokosriekstu eļļa uztur normālu vairogdziedzera darbību. Saskaņā ar daudziem pētījumiem, pastāv tieša saikne starp kokosriekstu eļļu, vielmaiņu un vairogdziedzeri. Šī eļļa ir bagātīga ar specifiskām skābēm, kas paātrina vielmaiņu un sniedz jums mundrumu.

Hipotireoze ir autominūnā saslimšana, kas ar farmaceitiskajiem preparātiem principā nav ārstējama. Lai atrisinātu problēmu ar vairogdziedzeri, jums ir nepieciešams mazināt iekaisumu, jo tas palēlina T4 pārvēršanos par T3. T4 ir neaktīva vairogdziedzera hormona forma, kas organismam ir jāpārvērša par T3, lai varētu to izmantot. Koksriekstu eļļa palīdzēt mazināt iekaisumu, un tajā pašā laikā veicina hormona pārveidi pareizā ceļā.

6. Kokosriekstu eļļa iznīcina kandidozes sēnīti. Visizplatītākie kandidozes simptomi:

— hronisks nogurums un fibromialģija;

– problēmas ar gremošanu (aizcietējumi, uzpūšanās vai caureja);

– autoimūnās saslimšanas, kā piemēram, Hasimoto tireoidīta, reimatoīdai artrīts, čūlainais kolīts,  vilkēde, psoriāze,  sklerodermija, izkaisītā skleroze;

– problēmas ar uzmanības koncentrāciju, slikta atmiņa, migla galvā, ADD, ADHD;

– problēmas ar ādu (ekzēma, psoriāze, nātrene un izsitumi);

– vaginālās infekcijas, urīnceļu infekcija, taisnās zarnas un maksts nieze;

– aizkaitināmība, nemiers, garastāvokļa krasas maiņas.

– alerģijas;

Pēc Raisa Universitātes pētījuma datiem, gandrīz 70 % no visiem cilvēkiem cieš no šīs sēnītes. Ja jums ir šī saslimšana, tā var būt augstākminēto simptomu iemesls.

7. Kokosriekstu eļļas lietošana ikdienā padarīs jūsu vēderu plakanu.

Lielākā daļa sieviešu nevar atbrīvoties no taukiem uz vēdera veselības problēmu dēļ. Tikai 2 ēdamkarotes kokosriekstu eļļas dienā sadedzinās iekšējo orgānu taukus. Tāpat eļļa uzlabos jūsu ādas un matu stāvokli. Nesen veiktie pētījumi, kuri tika veikti 40 sievietēm, parādīja, ka kokosriekstu eļļas lietošana katru dienu 12 nedēļu garumā ievērojami samazināja BMI un vidukļa apkārtmēra samazināšanos. Sāciet lietot šo produktu un pārliecinieties paši par tās brīnumainajām īpašībām.

Avots: vrutmilife.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru