Sešu bērnu mamma paskaidroja, kāpēc vīrieši ir visu nevēlamo grūtniecību iemesls, un viņas ieraksts uzcēla kājās visu internetu

Ja runājam par pretapaugļošanās tabletēm, tās vajag lietot katru dienu, un tas nozīmē, ka vienmēr var kļūdīties, ja to aizmirst vai novēršas. Un atkal jau, blakusefekti var būt drausmīgi.

Es vienkārši vēlos pateikt, ka sieviešu kontracepcija – tas nav viegli un nav arī vienkārši. No otras puses, paskatīsimies uz kontracepciju vīriešiem, tas ir – prezervatīviem. Prezervatīvi ir pieejami jebkurā laikā, tie nav dārgi, tie ir ērti un to iegādei nav nepieciešama ārsta recepte. Tie ir efektīvi un tiek izmantoti tikai tad, kad tas ir nepieciešams.

Vīrieši var tos nēsāt līdzi vienkārši tāpat – katram gadījumam. Superīgi! Tas ir daudz vieglāk, nekā ar sieviešu kontracepciju. Un bonusā – sievietēm patīk, ka vīrieši izmanto prezervatīvus. Tas mūs pasargā no dzimuminfekcijām, un bauda no tiem nemazinās…

…tāpat kā nesamazinās arī mūsu iespēja sajust orgasmu. Un pats labākais, ka pēc tam nav jāmazgā gultasveļa vai arī jāskrien uz vannasistabu. Tad, kāpēc gan pasaulē vēl vispār pastāv nevēlamas grūtniecības? Kāpēc vīrieši vienkārši neizmanto prezervatīvus katru reizi, kad nodarbojas ar seksu? Liekas, ka viss taču ir tik vienkārši, vai ne?

Ā, es atcerējos. Vīriešiem_nepatīk_prezervatīvi. Patiesībā vīrieši bieži vien lieka sievietēm nodarboties ar seksu bez prezervatīva. Vai arī dažreiz paši to noņem seksa laikā, nepasakot to vai arī nesaņemot piekrišanu no sievietes.

Kāpēc vīrieši vēlas nodarboties ar seksu bez prezervatīva? Labs jautājums. Laikam, ka tas viss ir to pāris minūšu dēļ, kad vīrieši iekļūst sievietē, lai gūtu lielāku baudu.

Sanāk, ka vīrieši ir gatavi pakļaut sievieti riskam palikt stāvoklī – tas nozīmē pakļaut riskam viņas dzīvību, veselību, sociālo statusu, viņas attiecības un karjeru,  – tikai pāris baudas minūšu dēļ? Tas ir nopietni? Jā, tā tas arī ir.

Jo nevar teikt, ka sekss ar prezervatīvu nesniedz baudu. Vienkārši tas nedaudz ir ne tik patīkams, kā  sekss bez tā. Teiksi, nevis 10 no 10, bet gan 8 no 10. Pasvītrošu: vīrieši regulāri pakļauj sievietes milzīgam riskam, nodarbojoties ar seksu bez prezervatīva tikai, lai pāris minūtes izjustu neizmērojamu baudu.

Tagad atcerēsimies vēl vienu populāru “kontracepcijas metodi” – nebeigt partnerī. Tā nav ideāla metode, bet 96% gadījumu tomēr ir efektīva.

Jo taisnība – mēs taču sagaidām, ka vīrietis, kurš neizmanto prezervatīvu, vismaz katru reizi nebeigs mūsos, vai ne tā?

Nē.

Un kāpēc nē?

Atkal jau, acīmredzot – ir_nedaudz_patīkamām_beigt sievietē, nekā, piemēram, uz viņas vēderu. Tā kā vīrieši ir gatavi riskēt ar viņas dzīvību, veselību un labklājību, lai vien izjustu vēl lielāku baudu šajās 5 orgasma sekundēs.

Tas vienkārši “norauj jumtu”, kad apzinies, kādu izvēli pieņem vīrieši. Un, patiesību sakot, es nedusmojos tik ļoti, kā vajadzētu, tāpēc, ka mēs pašas vīriešus esam audzinājušas tā, ka bauda šajā pasaulē ir pats svarīgākais.

Starp citu, parunāsim nedaudz vairāk par baudu un bioloģiju.

Vai jūs zinājāt, ka vīrietis NEVAR apaugļot sievieti, neizjūtot orgasmu?

Kas nozīmē, ka šis process vienmēr sniedz baudu vīrietim.

Bet, vai jūs zinājāt, ka vīrietis VAR apaugļot sievieti, nesniedzot baudu viņai? Patiesībā, viņš var viņu apaugļot, nodarot sāpes, traumu un šausmas.

Lai cik arī orgasmu viņai nebūtu, tas nepadarīs sievieti grūtu. Grūtniecība iestājas, tikai tad, ja vīrietim ir bijis orgasms. Nevēlama grūtniecība iestājas, kad vīrietis bezatbildīgi sajūt orgasmu.

Tas nozīmē, ka sieviete var būt vislielākā padauza pasaulē, kurai patīk dienām ilgi izjust orgasmu, bet viņa nekad nepiedzīvos nevēlamu grūtniecību, ja vien viņu neapaugļos bezatbildīgs vīrietis.

Tas, ka sievietēm patīk sekss, nav iemesls nevēlamai grūtniecībai vai abortam. Vīriešiem arī patīk sekss, un vēl bezatbildīga ejakulācija, kas arī izraisa nevēlamu grūtniecību un abortu”.

Gabriela apsprieda arī vīrieša atbildības līmeni nevēlamas grūtniecības gadījumā. Jo daudzi pat nezina, ka sieviete pēc viņa ir palikusi stāvoklī vai arī veikusi abortu. Un, pat ja zina, tad rezultātā var vien iegūt alimentu pieprasījumu pēc DNS testa veikšanas.

“Kad tiek pacelta abortu tēma, vīrieši var padomāt: aborti – tas ir briesmīgi, sievietēm nekas tāds nav jādara. Bet, kurš gan domā par to, ka tieši vīrietis ir nevēlamas grūtniecības iemesls”.. Ja vīrietim nāktos riskēt ar savām olām, viņi pārstātu būt tik bezatbildīgi.

Kas attiecas uz kastrāciju – tas liekas cietsirdīgs un neparasts sods? Noteikti. Bet, vai tas ir sliktāks par to, ka pusmiljons sieviešu gadā 9 mēnešus iznēsā nevēlamu grūtniecību? Ieviesiet kastrāciju par likuma normu, ļaujiet medijiem pastāstīt tādu stāstu, un 3 mēnešu un pat mazāk laikā aborti burtiski izzudīs. Vai jūs varat ko tādu iedomāties?

Tiem, kuri abortus uzskata par slepkavību – vai gan nav labāk kastrēt noteiktu daudzumu vīriešu, ja tas novērsīs pusmiljons slepkavības katru gadu?

Vīriešiem pat var piedāvāt kļūt par spermas bankas donoriem pirms kastrācijas, lai neliegtu viņiem iespēju apzināti kļūt par vecākiem”.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru