Septiņi unikāli rokdarbi, kas padomju laikā bija katrā mājā. Galvenais, ka visiem patika

Neparastās lādītes no apsveikumu kartiņām. Tie, kas prata kvalitatīvi izgatavot šāda veida lādes, tika uzskatīti par īstiem pastkaršu amatniekiem. Neskatoties uz to, ka izstrādājumi izgatavoti no tik vienkārša materiāla, tie sanāca diezgan izturīgi un unikāli. Bija grūti atrast divas identiskas lādītes.

Dažādi nieciņi no sērkociņiem. Izgatavot rokdarbus no sērkociņiem nav grūti. Piemēram, lai izveidotu nelielu māju, pietiek ar 2 sērkociņu kastēm, nedaudz pacietības un iztēles. Sarežģītāki darbi, protams, prasa vairāk laika un neatlaidības.

Darbiņi no vinila platēm. Oriģināli, ātri un viegli! No tām tika izgatavoti trauki augļiem, pulksteņi, spoguļu un plakātu rāmji. Ikviens varēja izgatavot šādu dekoru.

LASI VĒL: Mana mamma rakstīja piezīmju grāmatiņā iemīļotas receptes. Šis apbrīnojami garšīgs pīrāgs ir no pagātnes, no padomju laika kulinārijas

Dažādas lietiņas no stieplēm. Meiteņu un zēnu iecienīta nodarbe bija dažādu gredzenu, aproču un figūru veidošana. No stieples varēja izgatavot visu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru