Saskaņā ar horoskopu, šī jūsu Zodiaka zīmes īpašība apkārtējos kaitina visvairāk

Katrai Zodiaka zīmei ir savas stiprās un vājās puses. Šodien mēs gribētu pastāstīt par to, kādas zodiaka apļa pārstāvju īpašības kaitina apkārtējos.

Auns

Auni dievina pastrīdēties. Viņiem patīk ar vārdiem  nokautēt savus sarunubiedrus, turklāt nav svarīgi, kas viņš ir – radinieks, tuvinieks, draugs vai vienkāršs paziņa. Auns uzskata, ka viņam ir obligāti jāpierāda sava taisnība, un viņš to dara skaļi un agresīvi. Nereti var situāciju novest līdz absurdam un pārāk vēlu saprot, ka strīds nebija tādu pūliņu vērts.

Vērsis

Vērsi lielākoties paši par sevi ir slinki. Jā, viņiem pastāvīgi rodas jaunas idejas, kuras varētu viņu dzīvi pacelt pavisam citā līmenī, bet viņiem ir slinkums. Vienkārši slinkums kustēties. Viņi lieliski saprot, ka, lai sasniegtu mērķi, ir vismaz jāpieceļas no dīvāna, bet viņu spītība un nevēlēšanās kaut ko darīt uzvar. Apkārtējos kaitina šī Vēršu īpašība, jo ar šiem spītniekiem var kaut ko sarunāt, bet diez vai viņi to pildīs.

LASI VĒL: Astrologi nosauc Zodiaka zīmes, kurām 2020. gads kļūs par jaunas dzīves sākumu

Dvīņi

Dvīņi ir neparedzami, un nebūt ne labākajā šī vārda izpratnē. Viņi kaļ kaudzēm plānu un visatbildīgākajā brīdī vienkārši tos atceļ. Tas pats attiecas uz viņu viedokli: grūti pateikt, vai pēdējā brīdī Dvīņi nepārdomās. Viņiem nav pilnīgi nekāda atbildības sajūta pret tuviniekiem. Viņi ir kā bērni, nenobrieduši un nestabili.

Vēzis

Vēža pārlieku lielais jūtīgums un nepārelicinātība par sevi bieži kaitina apkārtējos. Vēžiem ir nepieciešams, lai kāds viņus pabikstītu uz kādu darbību. Viņi šaubās ik uz soļa. Viņiem ir vajadzīgs kāds, kurš viņus vadītu ceļā. Visticamāk Vēžiem raksturīgs neizlēmīgums to rakstura īpatnību dēļ. Viņiem ir nosliece uz depresijām, garastāvokļa maiņām, melanholijas.

Lauva

Augstprātība un iedomība izceļ Lauvas starp visām pārējām zīmēm. Viņu egoisms un vēlme dižoties savā un apkārtējo priekšā burtiski tracina. Paradoksāli, bet apkārtējie, neieredzot šīs īpašības, tomēr redz Lauvās līderi un turpina tām sekot. Šiem narcisiem, spriežot pēc visa, piemīt tāds šarms, ka viņus gribas atdarināt un viņiem gribas sekot.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru