Saskaņā ar horoskopu, šī jūsu Zodiaka zīmes īpašība apkārtējos kaitina visvairāk

Jaunava

Pretīgi komandieri. Jaunavas ir neiespējami perfekcionisti, kuri nekad nekavē. Viņi uzskata, ka visu dara labāk par citiem, un nelaidīs garām iespēju palielīties ar savām dotībām. Jaunavas ir grūti kustināmas, jebkuras izmaiņas grūti “sagremot”. Ja Jaunavas kļūdās, viņas to nekad neatzīst, un tādējādi vēl vairāk nokaitina apkārtējos.

Svari

Esot nepārliecināti par sevi, Svariem nav pašiem savs viedoklis. Viņi vienmēr pirmajā vietā liek citus cilvēkus un par sevi domā vismazāk. Viņi nekad nesaka tieši sejā, tāpēc ka baidās apvainot citus. Svari ir lieliski hameleoni. Viņi veikli sajūt publikas noskaņojumu un meistarīgi saplūst ar to. Viņi māk runāt to, ko no viņiem grib dzirdēt.

LASI VĒL: Zodiaka zīmes, kurām 2020. gads būs liktenīgs

Skorpions

Prasīgums un pārmērīga pārliecinātība par sevi atbaida cilvēkus no Skorpiona. Viņi liekas mīlīgi un mierīgi, bet tieši tajā brīdī viņi var plānot kaut ko viltīgu. Viņi spēlē paši pēc saviem noteikumiem, un māk veikli manipulēt ar cilvēkiem.

Strēlnieks

Strēlnieks nepazīst robežas. Ja ballēties, tad līdz rītam. Ja pirkt mašīnu, tad visdārgāko. Ja mīlēt, tad līdz “nosmacēčanai”. Tas biedē apkārtējos, jo viņi nekad nezina, kas Strēlnieks izspļaus nākamajā brīdī, un kāda gaiša doma viņam ienāks prātā.

Mežāzis

Nelokāmība un pilnīga pārliecība par sevi, kas raksturīga Mežāzim, biedē apkārtējos. No malas Mežāži var būt kautrīgi, bet viņi skaidri zina, ko vēlas, un iet uz mērķi, nenovirzoties. Viņi ir ietiepīgi un pārliecināti par savu darbu. Pret apkārtējiem attiecas stingri un sirds dziļumos nosoda vismazākos trūkumus.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri paši nezina, ko grib. Kad apkārtējie pūlas vaiga sviedros, Ūdensvīri lēnām cenšas atrast sevi. Tas izraisa nesaprašanos un aizkaitinājumu. Turklāt Ūdensvīri ir uzticīgi paši sevi, viņi nekad nedarīs to, kas nav jādara un ko negrib. Viņi māk saglabāt mieru. Skatoties uz Ūdensvīriem, rodas iespaids, ka viņi dzīvo savā rozā poniju un tauriņu pasaulītē.

LASI VĒL: Pilnmēness un citi astronomiskie notikumi, kas mūs sagaida 2020.gadā. Gatavojies tiem jau laikus!

Zivis

Zivis nekad neatnāk laikā. Viņiem pilnībā nav laika sajūtas, un viņas bieži liek cilvēkiem gaidīt. Zivis it kā atrodas pastāvīgā miegā un nekādi nevar pamosties. Viņas lido mākoņos, un cilvēkus tas patiešām tracina. Jo Zivis pat visatbildīgākajos brīžos nav iespējams atgriezt atpakaļ uz Zemes.

Mēs visi, protams, esam cilvēki, un katram no mums ir savi trūkumi un vājības. Vai jūs piekrītat šim horoskopam?

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru