Sārmains ūdens nogalina vēzi, izvada toksīnus un dāvā ilgu dzīvi. Bet, kā gan tādu uztaisīt…

  1. Recepte Nr. 1
    Ielej bļodā ar vāku 1 litru tīra ūdens. Tur pievieno 1 citronu, kas sagriezts 8 daļās un 1 tējkaroti himalaja sāli. Cieši aizver vāku un ļauj ūdenim nostāvēties 12 stundas istabas temperatūrā. Izdzer 3 glāzes tāda ūdens no rīta pirms brokastīm..
  2. Recepte Nr. 2
    Šī sārmaina ūdens pagatavošanas recepte ir balstīta uz dzeramās sodas pozitīvajām īpašībām. Pievieno 1 tējkaroti bikarbonāta nātrija ūdens glāzē un izdzer. Ļoti noderīgi!
  3. Recepte Nr. 3
    Šis sārmaina ūdens pagatavošanas veids ir ļoti vienkāršs. Tas sastāv no tā, ka ūdens 5 minūšu laikā ir jāuzvāra. Tādā veidā tiek paaugstināts ūdens pH līmenis no 7,2 līdz 8,4. Vārītu ūdeni labāk uzglabāt slēgtā traukā un lietot atdzesētu.

Tādu ūdeni vēlams lietot samērīgi, vien 5 ml šķiduma uz ķermeņa masu. Ja tava ēdienkarte jau tā ir bagātīga ar sārmainiem produktiem, tad ieteicams konsultēties ar ārstu, pirms sākt lietot sārmainu ūdeni.

Patika raksts? Padalies ar draugiem sociālajos tīklos!

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru