“Sansusī” Vakars Rīgā V – Radiohead gundegās

“Tu jau zini Kur” (Tallinas ielā 10) notiks piektais – pavasari noslēdzošais -“Sansusī” Vakars Rīgā. Viesus festivāla “Sansusī” Rīgas filiāle gaidīs no plkst. 19.00.

Koncertā tiksimies ar pagājušā gada festivāla viesi – franču soprānu Lea Trommenšlāgeri (Léa Trommenschlager), kura sadarbosies ar šī brīža vienu no redzamākajiem ģitāristiem Matīsu Čudaru. Duets savā interpretācijā piedāvās Klaudio Monteverdi, Džona Keidža, franču šansonu un Radiohead mūziku, kā arī M. Čudara “(pus)jaundarbu”.

Ieskats mēģinājumā:

https://www.facebook.com/sansusifestivals/videos/1717340505021213/).

Pirmo reizi “Tu jau zini Kur” arī sapņaina dejas kolāža par dzīvi Ranunculus (“Gundega”) zviedru dejotāja Danielas Ēriksones (Daniella Erikssone) izpildījumā (http://www.tanzforumberlin.de/produktion/ranunculus/). Pianistu kautiņā šoreiz satiksies Platons Buravickis un Ēvalds Lazarēvičs, savukārt 20 min disko Toma Auniņa vadībā.

Biļetes uz “Sansusī” vakaru 10,00 līdz 12,00 euro un ir iegādājamas šeit https://www.tickettailor.com/events/sansusii/166106/, kā arī koncerta norises vietā. Piektais festivāls “Sansusī” Aknīstes novada brīvdienu mājas “Susēja” notiks no 10. līdz 12. augustam. Biļetes uz festivālu un koncertu nopērkamas interneta vietnē sansusi.lv.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru